Annons
Annons


DET HÄR MED BRÖD OCH PASTA


IMG_1983.JPGIMG_1982.JPGIMG_1980.JPGIMG_1981.JPGIMG_1979.JPG

Här kommer lite härliga bilder från gårdagen som jag spenderade tillsammans med min fina Natasha. Vi möttes upp på gymmet och körde ett härligt ryggpass (skriver om det imorgon) och efter det tog vi en promenad till restaurangen Voltaire i Åhlenshuset för att luncha. Alltså det är min nya favoritrestaurang då de har så mycket gott och spännande att välja på. Ville typ ha alla maträtter men slutade med att jag tog en indisk majssoppa med rissallad och bröd till. Efter det gick vi vidare till Espresso house och tog en cappuccino och käkade choklad. MUMS! Sådan lördagslyx alltså!

Annons

För er som undrar så YES det var bröd av vete och innehöll gluten. I inlägget jag skrev för någon dag sedan blev det en väldig diskussion för att jag inte tycker att man ska äta pasta och bröd av vete varje dag. Jag vill bara förtydliga att den åsikten inte har något att göra med vikt/kalorier utan för att jag tycker att man bör variera sin kost då vi svenskar ofta överkonsumerar vete. Jag är absolut för att man ska äta mycket mat, och kolhydrater är inget jag förespråkar att man ska utesluta. Ni som följer min matdagbok på youtube vet att kolhydrater är en stor del av min kost. Det jag menar är helt enkelt att jag tycker man ska variera sina kolhydrater då jag tror att ett dagligt intag av vete/gluten kan vara skadligt och bidra till ex. magproblem och andra tråkiga saker. Gillar man bröd och pasta så kör då ex. pasta/bröd av vete ena dagen, av majs nästa dag, av bovete 3:e dagen och av ris 4:e dagen så man får en variation. Alla innehåller kolhydrater och kalorier men en variation tror jag är absolut optimalt för allas hälsa.

För er som undrar så nej jag har inte forskat på det här och har inga vetenskapliga bevis men det är min blogg och mina åsikter om vad jag tror är bäst för hälsan och det är vad jag kommer fortsätta skriva om här.

40 kommentarer | Translate


Annons
Laddar