Annons
Annons


DET HÄR MED BIKRAMYOGA


ida-warg-yoga-styrka-yogastyrka yoga-ida-warg-styrka-yoga-styrka yoga-ida-warg-yogastyrka

God morgon älsklingar! I söndags var jag på Yoga Styrka och körde ett pass i värmen. Många av er frågar hur jag kan köra Bikram pga. vad Mr Bikram (han som startade Bikramyogan) gjort? Nu har inte jag stenkoll på vad det är han har gjort utan vet bara att han gjort något dumt och att det tidigare varit så att han får pengar för alla Bikrampass som hålls i hela världen (rätta mig om jag har fel?). 

Annons

Men till alla er som undrar kan jag bara säga att det inte är Bikram jag kör utan ett pass som heter Stretch och Release. Det är ett pass som varvar mellan ganska tuff styrketräning med egen kroppsvikt och stretch. Jag har världens träningsvärk i rumpan fortfarande då vi körde typ 1000 höftlyft! haha. Sedan pratade jag med personalen på stället jag går på och när de kör Bikram så går inte pengarna till han Mr Bikram (det var så förr) så det är lugnt att även köra Bikramyoga med gott samvete utan att han elaka Mr Bikram får betalt.

Men jag är inte så förtjust i Bikarmyoga så jag klarar mig bra utan. Gillar stretch och release och yinyoga mer. Sedan gillar jag faktiskt även Sats värmeyoga. Ska nog börja gå på den igen.

Nu ska jag sluta tjata om yoga och sätta fart här. Idag ska jag spela in 2 videos, ha möte med Metro, planera podd och singelsläpp med Viktor, podda och sedan fixa klart presenten till min kära pojkvän som fyller år imorgon.

Ha en magisk dag! Puss, I

Läs också: SJÄLVKÄNSLA & TACKSAMHET

11 kommentarer | Translate


Annons
Laddar