Annons
Annons


DET HÄR MED ATT "UNNA" SIG?


Får många frågor om jag aldrig ”unnar” mig något i matväg som choklad eller annat godis, kakor, chips mm? Blir lite tveksam på vad jag ska svara då jag har ett helt annat sätt att ”unna” mig på. Kanske låter konstigt i vissas öron men jag tycker från botten av mitt hjärta att en stor portion thaimat är 100 gånger godare än en chokladkaka.

Annons

Jag älskar mat och är ett riktigt matvrak som alltid är hungrig! När jag unnar mig köper jag tex valnötsbröd från stenugnsbageri, färska bär, yoghurt/kvarg med torkade bär och frön, eller som igår köper thaimat från mitt absoluta favoritställe. Absolut kan jag smaka på om någon bjuder på något sött om jag skulle känna för det men det är väldigt sällan jag tycker att det är jätte gott! Finns några undantag som tex. saltlakris och lussebulle. Gillar inte för söta saker utan mår bara illa av det!

Vad äter ni när ni ”unnar” er något? 

Finns inget bättre än att ha kört ett svettigt konditionspass och sedan gå och köpa nr 20 med kyckling och extra grönskaer på Thaihouse på Nybrogatan! 

8 kommentarer till “DET HÄR MED ATT "UNNA" SIG?”

 1. på lördagar unnar jag mig hemlagad mat med klyftpotatis och fläskfilé och nån god sås till, och till efterätt och snacks så brukar jag antingen äta naturgodis/mörkchoklad, japanskmix.

  Om jag är riktigt sugen så brukar jag ibland köpa bakelser eller lösgodis och chips. försöker ofta skippa chips och köpa morötter/gurka och göra hemgjorda dipper istället.
  Jag älskar sötsaker så tycker att det är riktigt gott och unna sig det 1 gång i veckan. 🙂

 2. Enligt mig finns det inget bättre än sushi och efter jag klart en tenta brukar jag alltid unna mig en sushi middag! 🙂 

 3. Glömde skriva vad jag unnar mig med…

  Att unna sig kan för mig vara allt från en godispåse till en riktigt god ceasarsallad! 
  Men om jag då ska ta det i den onyttiga vägen så unnar jag mig godis, chips, ostbågar och sånt på helgerna. Jag tycker att det är himla härligt att unna sig ibland, bryr mig inte så mycket om att vara supernyttig. Däremot så brukar jag vara rätt nyttig på vardagar… Men om jag är sugen på något gott på helgerna, då äter jag det! 🙂

 4. Samma för mig! När jag unnar mig något extra gott så handlar det om extra bra kvalité eller några smarriga superfoods från hälsokosten som jag suktat efter. Äta sötsaker eller annat onyttigt skulle snarare kännas som att straffa mig själv och inte att unna mig haha.. det är inte gott när man varit utan länge. 🙂

 5. Jag undrar om du dricker alkohol? Det måste väl ändå vara det sämsta man kan tillföra sin kropp? Dricker du ett glas ibland eller avstår du helt?
  Hälsningar
  LBM

 6. Jag unnar mig gärna en lite dyrare köttbit eller som igår fruktsallad på ananas, hallon, mango och honungsmelon. Kakor, godis, chips och liknande lockar mig inte ett dugg, med undantag för mörk choklad, marsipan och nötter i mörk choklad.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar