Annons
Annons


5 SAKER JAG ALDRIG…


1. BÖRJA RÖKA. FY vad vidrigt! Jag kan inte förstå hur man kan röka? Varför vill man skada sin kropp frivilligt?! För mig finns det inga bra ursäkter till varför man väljer att röka. Otroligt korkat!

2. BADA MED HAJAR. Fiskar är det läskigaste djuret jag vet och att bada med hajar (när man blir nerhissad i en bur som aktivitet) är något jag ALDRIG skulle göra. Inte ens om jag skulle få 10 miljoner! 😀

3. ÅKA VÄRLDENS STÖRSTA BERG OCH DALBANA. Jag får dödsångest bara av ordet berg och dalbana. Det roliga är att jag faktiskt åkt Balder på Liseberg. När vi åkte dit gjorde jag det klart och tydligt för min pojkvän att vad som än händer så kommer jag absolut inte åka Balder. Jag vet inte hur han lyckades men han fick mig upp i Balder och jag grinade som ett barn efter 😀 haha, kan det ha något att göra med att han är en av Sveriges bästa säljare?

4. SIMMA ETT LOPP. Vatten är inte riktigt min grej och speciellt inte kallt vatten. Jag är en riktig badkruka och badar endast i nödfall under sommaren. Kallt vatten är som smärta på min kropp. Så därför kommer ni aldrig få se mig göra ett triathlon eller simma i något annat lopp 😀

5. KÖPA UT CIGG ELLER ALKOHOL. För några veckor sedan var det 2 tjejer som stannade mig på gatan och undrade om jag kunde köpa ut cigg till dem. De tyckte kanske att jag såg ut som någon som röker och de blev väldigt förvånade när jag istället skällde ut dem och förklarade hur dåligt det är för kroppen att röka. Haha, de måste tänkt att jag var värsta kärrimgen 😀

Bjuder på denna bilden på mig i Balder. Det ser ut som jag är glad men i själva verket är jag så rädd att jag håller på att kissa på mig 😀

Finns det något ni ALDRIG skulle göra? 

Annons
20 kommentarer | Translate


Annons
Laddar