Annons
Annons


DET HÄR HAR JAG ALLTID MED PÅ RESAN


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

♥ Inlägg i samarbete med Welloteket ♥

Har fått flera frågor om det här med kosttillskott och resor så tänkte att jag tar det här i ett inlägg. Många frågar om man verkligen får resa med piller och pulver? Jag kan säga som så att jag har allt mitt i hadbagaget (ej flytande) och det har gått igenom säkerhetskontrollen alla gånger jag haft det de senaste åren så no problemas.

Annons

Sedan undrar ni vad jag brukar ha med mig på resan så tänkte därför göra ett litet inlägg. Först och främst har jag med mig de produkter jag tar dagligen hemma som MSM, spirulina, chlorella och B12.

Andra produkter och tillskott jag tar med på resan är:

Lactovitalis PRO – Goda magbakterier som kan hålla magen i balans då den ofta kan bli lite konstig i andra länder. Också perfekt att ha med sig om man råkar ut för magsjuka eller matförgiftning. Den tar jag varje dag när jag r utomlands.

Cellenzym – Ofta när man reser så kanske man inte alltid kan styra över maten på samma sätt som hemma då man äter ute på flygplan eller flygplats. Cellenzym hjälper till att bryta ner maten och så man inte blir så svullen efter måltid. Jag brukar ta 2 st när jag äter något jag vet kan bli lite tufft för magen.

Kolloidalt silver – Blir jag sjuk på något vis tar jag shottar av silver då det dödar dåliga bakterier. Till er som hört att den kan vara skadlig läs HÄR.

Ekologisk solskyddsfaktor – Jag brukar faktisk köra utan solskyddsfaktor då jag istället sätter på mig en skjorta eller sitter i skuggan. Men ska man göra någon aktivitet som kräver att vara ute i solen under längre period så tar jag alltid den här. Bra att använda ekologiskt solskydd då den annars ofta innehåller massa konstigheter som inte är bra.

Ekologisk Morotsolja – Alltså finns ingen annan kroppolja som är bättre än denna. Dels för att den återfuktar så skönt och för att man får så fin färg av den då man typ blir lite brunare då den är en nyans av orange. Älskar den!

Så hoppas ni fick lite tips! Puss, I

8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar