Annons
Annons


DET HÄR GÖR MIG LEDSEN!


Annons

Har någon av er sett Fridas senaste omslag?

Jag blev både ledsen och förbannad på samma gång när jag såg vad de har skrivit på omslaget på senaste FRIDA! Deras målgrupp är väldigt unga tjejer/tonåringar och att kommentera kändisars vikt i en sådan tidning är inte OK och så oansvarigt! I den åldern är man ofta osäker och lättpåverkad och hon/han som är ansvarig för artikeln borde läsa alla de mail om ätstörningar jag får från unga tjejer varje vecka så kanske hon/han kommer på bättre tankar!

Varför inte skriva peppande artiklar som boostar och stärker självförtroenden på dessa unga tjejer istället? Skärpning FRIDA!

 

10 kommentarer till “DET HÄR GÖR MIG LEDSEN!”

    1. Det skulle jag verkligen inte påstå, men skulle det vara så vad har det med saken att göra?

  1. Hej Ida! Jag är 14 år och fick nyss reda på att jag är hypothyroid. Alltså är min ämnesomsättning mycket långsam och jag är nästan alltid trött. Jag vill verkligen inte gå upp i vikt på grund av det här, många med samma sjukdom gör det. Jag skulle snarare Behöva gå ner… Men jag vet inte hur jag ska äta och träna. Jag har fått tabletter men jag vill ändå äta så bra jag kan. Borde jag dra ner på kolhydrater och äta likt lchf, kanske? Jag är så rädd, jag orkar inte göra någonting på dagarna så jag ligger bara i sängen hemma och orkar inte gå ut. Jag behöver verkligen hjälp!

  2. Superbra att du visar att det inte är okej då du är en förebild för så många tjejer, verkligen jättebra, hoppas att fler väljer din väg. Jag hoppas verkligen att ingen förälder köper skiten till sitt barn. Det är just din inställning att det är välmående som är det man vill uppnå som gör att jag gillar din blogg så mycket. Go girl!

  3. Precis! Lady Dahmer skrev ett jättebra inlägg på Fridas facebook grupp, du kan gå in där och läsa det! Och gissa vad Frida svarade med? ”INGA KOMMENTARER” Är Frida seriösa?!?!

  4. Vem bryr sig om vikten numera? Jag har gått upp 4 kg sen jag började träna, men är fan så mycket mer fit nu!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar