Annons
Annons


DET HÄR FÅR MIG ATT ALDRIG MER VILJA ÄTA KÖTT!


Jag har aldrig varit någon köttälskare och i vissa perioder har jag till och med varit vegetarian. Rött kött har jag aldrig gillat utan bara ätit när jag blivit bjuden. Det senaste halvåret har jag också försökt att välja ekologiskt så ofta som det går för att få bättre kvalité på maten och för att djuren förhoppningsvis blivit behandlande på ett bättre sätt.

Det är jag så glad över och speciellt när jag får se sådana fruktansvärda bilder som jag fick se igår. FY! Stackars små grisarna, hur har man samvete att behandla dem på det viset? Hur kan ägaren till denna grisfarm sova gott på natten?! De här bilderna från SVT får mig att aldrig mer vilja äta kött!

Varning för STARKA BILDER!

SE VIDEO HÄR!

Nu äter jag inte så mycket rött kött utan håller mig enbart till fisk och skaldjur och några gånger i veckan kyckling. Självklart är jag medveten om att dessa djur säkert inte heller blir behandlade så bra och även om man väljer ekologiskt så kan det finnas risk för att de inte heller blivit bra behandlade. Det finns många punkter jag kan bli bättre på inom detta ämne.

Helvegetarian kommer jag inte att bli, men jag kommer definitivt börja tänka ännu mer på mina val av animaliska produkter och försöka hålla mig till några vegetariska måltider i veckan.

Hur ställer ni er i den här frågan? Äter ni kött? Tänker ni på att välja ekologiskt?

Annons
26 kommentarer | Translate


Annons
Laddar