Annons
Annons


DET HÄR ÄR PLANERNA FÖR FRAMTIDEN


Tack underbara ni för den fina responsen på inlägget om mitt beslut. Det är verkligen ett stort steg för mig och att ha ert stöd betyder allt <3

.

Ska läsa igenom alla komentarerna noga och skriva ner allt ni önskar. Som ni förstår så kommer jag kunna lägga ner ännu mer tid på alla mina kanaler från mitten av juni och fram och jag kanske också kommer börja ta emot några klienter för coach via nätet. Jag får dagligen massa mail om det och det tar verkligen emot att säga nej men just nu finns inte tiden, men snart så…

.

Det kommer också i början av juni hända en stor förändring med hela bloggen. Ska på möte om det senare idag. Så jäkla pepp på det! Ni som läser kommer att märka 🙂

.

Sedan var det några som önskar mer pesonligt och gärna via video. Det kan jag avslöja redan nu att försa veckan i juni kommer jag, min agent och ett filmteam åka ner till Portugal på surfläger med La Point och filma allt. Är fett nervös då jag hatar vatten, är livrädd för fiskar och har aldrig surfat 😀

Haha hur ska det gå? Det kommer sändas som ett program på min youtubekanal så in och prenumerera HÄR.

.

Nu ska jag sluta babbla och traska iväg på möte. Ha en fortsatt grym dag mina älskade vänner ♥

20140317-173211.jpg

Annons
22 kommentarer | Translate


Annons
Laddar