Annons
Annons


DET BÄSTA FRÅN GINA TRICOT JUST NU!


(innehåller reklamlänkar)

Rosa tröja HÄR (klick!) // Liknande jeans HÄR (klick!)

Godmooooorgon älsklingar! Vaknade ni med en härlig helgkänsla idag? Det gjorde jag, som alltid! Måste börja det här inlägget med att visa min senaste tröja, hur fin är den inte? Älskar plagg som är mysiga och sköna men ändå blir roligare än bara ett basicplagg genom små detaljer. Som pärlorna på den här. Köpte den på Gina i veckan och är väldigt nöjd som ni märker 🙂 Vill ni se fler bilder på den så kika här (klick!)

Annons

Har sett att butikerna fått in så mycket nytt och fint nu, blir gaaalet shoppingsugen! Här är några favoriter som jag tänkte tipsa er om. Here we go!

1. HÄR (klick!) // 2. HÄR (klick!)

3. HÄR (klick!) // 4. HÄR (klick!)

5. HÄR (klick!) // 6. HÄR (klick!)

7. HÄR (klick!) // 8. HÄR (klick!)

Det där är verkligen min stil alltihop, vad är ert favoritplagg/mönster nu inför våren? 🙂

6 kommentarer till “DET BÄSTA FRÅN GINA TRICOT JUST NU!”

  1. Den rosa pärltröjan är verkligen min stil och perfekt för oss som fryser mycket. Nu längtar jag verkligen till våren/sommaren och varmare dagar! 🙂

    1. Men oj va? Har faktiskt aldrig varit med om att något gått sönder 😱 handlar alltid där. Det är inte bra alls och då förstår jag dig. Kundtjänst är så viktigt!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar