Annons
Annons


DENNA VECKANS ARMHÄVNINGAR


DELTAGARE VECKANS UTMANING20140608-101311-36791585.jpg20140608-101310-36790913.jpgnoalik.blogg.se/

fitnessfelicia.myshowroom.se

 icaniwillblogg.se/angelika

matildajensen.blogspot.se/

 elinth.myshowroom.se/

 fitnessiisters.shapemeup.se/

 carrosphoto.webblogg.se/

 adele.forme.se/

 nattstad.se/wilmasjolen

 epictravelgear.com/

 itsahealthylifestyle.wordpress.com/

 nicoleidaelisabeth.blogg.se/

 fames.se/emeliejansson

 sarahadolfsson.wordpress.com/

 linashealthyway.wordpress.com

josefineedquist.blogg.se/

personligafoto.se/

louisebladh.for.me/

byellenforsberg.blogspot.se/

improveme.se/minresa

paulinasuonvieri.blogg.se/

matildabennhage.blogg.se/

sofienordberg.blogg.se

fashionfit.shapemeup.se/

fitnessprinsessan.devote.se/

lorissalovebomb.se/

Fasen vad grymma ni är vänner. Jag blir alltid lika peppad och glad varje söndag när jag går igenom era bilder och bloggar för att kolla hur det har gått i denna veckans utmaning som var 200 armhävningar. Bilderna ovan kommer från vår hashtag #wargpower på instagram så vill man följa någon på bilderna ovan så hittar man alla i #wargpower.

Imorgon kommer det upp en ny utmaning i vanlig ordning MEN det kommer också att vara en tävling. Alla som deltar i nästa veckas utmaning och hashtagar bilderna med #wargpower kommer ha chans att vinna grymt fina priser så missa inte det. Kl 7.00 imorgon kommer nya utmaningen upp 🙂 Wohoo.

Men först… berätta hur ni mår? Hur har denna veckas träning gått? Jag vill höra 🙂

 

Annons

 

10 kommentarer till “DENNA VECKANS ARMHÄVNINGAR”

 1. Träningsvärk i både armar och rygg. En mycket skön sådan dock, och jag känner mig nöjd! ;D

  //paulinasuonvieri.blogg.se

 2. Det har gått svinbra! Jag orkade bara en ”smal” armhävning i början av veckan innan jag råkade svanka, och breda orkade jag bara på knäna om jag skulle vara rak. Men jag har gjort 200 och nu orkar jag fyra innan hållningen släpper, och breda orkar jag 3×15 ordentliga på tår!

  1. Wohoo, sjukt bra jobbat och kul att du gör framsteg! Det här gjorde mig glad att höra. Hoppas du är på denna veckas utmaning också? 🙂

 3. Har du några bra tips på att bli bättre på armhävningar? Jag har gjort alla 200 men känner att jag inte riktigt vet hur jag ska göra för att bli bättre vilket gör att jag bara känner mig svag och dålig.

  1. Stärk upp de muskelgrupper i överkroppen som är svaga. Nu vet inte jag vart du är svag men det kan vara allt från rygg, axlar, bröst, bål mm. Sedan fortsätt köra på med armhävningar 🙂

 4. Det har faktiskt gått jättebra! Jag gjorde alla 200 på fötter, uppdelat på alla dagar så blev det perfekt många. Jag lyckades även få med mig några kompisar på utmaningen, vilket var väldigt roligt 🙂 Det här var superkul och jag är jättetaggad inför nästa veckas utmaning 😀

  http://www.fitnessfelicia.myshowroom.se

 5. Missade denna utmaning men ska lätt vara med på denna veckas! Jag började träna för 10 dagar sedan, det är det längsta jag tränat någonsin (har aldrig hållit på med idrott eller liknande heller) och första gången på ca 3 år. Har vid ett flertal tillfällen joggat 3,5 km, och här om dan joggade jag 5,5 km. Varje gång har jag gjort distanserna utan att stanna eller gå. Jag har haft en bild av att jag har en bra grundfysik och det känner jag på riktigt nu! Men det bästa är att jag märker att psyket pallar med, att jag efter en depression faktiskt har energi att göra något jag vanligtvis inte tycker är så kul (och nu börjar tycka är kul!)
  Tack för inspirationen du ger! Peppen! <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar