Annons
Annons


DEN VÄRSTA KÄNSLAN


IMG_2793.JPG

Alla härliga vinnare i Team Join The Movement.

God morgon mina älskade hjärtan! Nu har jag äntligen återhämtat mig. Jag sprang ju Midnattsloppet i lördagskväll och det var verkligen superroligt. Hade dock känt mig lite hängig under dagen och efter 7 km så kände jag mig ovanligt trött. Visst att Midnattsloppet var en sjukt jobbig bana med massa backar och mycket folk, men jag kände mig illamående vilket jag annars inte brukar göra. Jag tänkte att det är säkert min kondis som inte är på topp och jag var ju heller inte van varken med att springa milen eller att springa i backar.

Annons

Jag kom i alla fall i mål på under timmen (57.35) och skadefri som var mitt mål. Stannade ju även en sväng på vägen och filmade så någon supertid hade jag inte räknat med. Men kul var det i alla fall och det var massa olika upplevelser på vägen och även så mycket härliga människor som hejade på. Det var det absolut bästa!

Men i alla fall så när jag kom hem så hade jag svårt att få ner mat och kände mig mer illamående. Vaknade under natten och märkte att jag hade fått magsjuka/matförgiftning. Är 99% säker på vad det var som orsakade det. Köpte Tempeh som jag hade i min middag tidigare och jag tyckte den smakade jätteäckligt/kosntigt. Jag googlade till och med på det och då stod det att den skulle smaka lite surt och eftersom jag aldrig smakat innan så jag tänkte att det skulle smaka så. Men nej och OJ vad dåligt jag mådde! Kunde inte lyfta ett finger för ens kl 13 dagen efter och fick inte ner någon mat förens 20.00. Det där med att må illa och dessutom vara helt slut i kroppen efter att ha sprungit en mil var inte kul! Samtidigt som kroppen skrek efter at för att återhämta sig från loppet så var tanken av mat det vidrigaste och jag kunde inte få ner något. Så tacksam att jag är back on track men känner mig fortfarande lite svag då jag inte hunnit äta ikapp än.

Men i alla fall så var Midnattsloppet galet kul och är glad att jag hann genomföra det innan jag blev dålig. Någon av er som körde? Vad tyckte ni?

21 kommentarer | Translate


Annons
Laddar