Annons
Annons


DEN PERFEKTA HELGEN


Vilken jäkla helg alltså!!! Lördag och söndag hade jag mina träningsevent på Vici Athletics och det har verkligen varit ”Idadagar” rakt igenom. När jag planerade det här eventet har jag utgått från en perfekt Idadag i allt från

Annons

träning, kost, samarbetspartners och sponsorer. Jag är så nöjd och tacksam över att ha fått möta och samarbeta med så fina och kunniga människor som Andreas och Erik som äger Vici Athletics , Viktor som höll i Yogan båda dagarna, Doctor Salad som stod för den fantastiska maten och Holistic som höll i kostföreläsning. Alla de här människorna har sådan bra energi och vi delar samma tänk angående hälsa och det är väldigt viktigt för mig i mitt arbete.

Jag är så nöjd och fylld av energi efter denna helg och det har varit så kul att få spendera tid med er läsare. Kärlek till alla som deltog under helgen ♥

dag2dag26dag25dag24dag29dag28dag27dag210dag21dag22

7 kommentarer | Translate


Annons
Laddar