Annons
Annons


DEN HÄR MATEN FINNS ALLTID HEMMA HOS MIG


Efter 3 veckors semester är jag tillbaka i Stockholm och redo för att börja jobba igen. Har ju varit bortrest alla 3 veckor vilket gör att mitt kylskåp var helt tomt och behövdes fuyllas på.

Annons

De här matvaraorna finns i stort sett alltid hemma hos mig…

Mandelmjölk, Havregurt, ägg, äggvita, frysta blåbär, fryst grönkål, tonfisk, getost, gurka, tomat, äpplen, avokado, banan, citron, lime, babyspenat, ingefära, quinoa, lax, kallpressad kokosolja, naturella nötter, havregryn, ONE BAKE, Jordnötssmör, kanel, glutenfri musli, morötter, krossade tomater, råris, mandelsmör, havssalt, banan, rå kakao, gojibär.

Så här såg min handling ut igår. 

Eftersom jag bor precis vid Sveriges dyraste ICA där de billigaste äpplena kostar 35,90/kg så gick hela kalaset på 400kr. Rena rånet 😀 Haha! Bor man här jag gör är det typ billigare att köpa färdig mat ute!

10 kommentarer till “DEN HÄR MATEN FINNS ALLTID HEMMA HOS MIG”

 1. Ojsan var bor du? Kan tipsa om Prisextra och Daglivs i Västermalmsgallerian om du bor nära St Eriksplan/Fridhemsplan. Eller Prisextra som ligger ungefär vid Stadion om du bor på Östermalm. Bara å gå/cykla/ta bussen. 🙂

 2. Måste vara Banér då xD jag bor knappt 100 meter därifrån och går hellre till Östermalmstorgs hemköp när jag ska bunkra upp.
  Fältöversten är iofs också väldigt dyrt :P..

  1. Bor på Östermalm. Jag handlar på ICA Karlaplan och ICA Esplanad. Just det ICA baner är också galet dyra. haha nästan så man ibland tror de skrivit fel… Kycklingfärs 45,90 (brukar kosta 32) eller Äpplen 39,90 😀

 3. Å jag har också det mesta av det där hemma, men citroner kan jag typ inte leva utan! Bästa frukten!

 4. Hej Ida!
  En sak jag funderat på är äggvitor som köps i en typ 2 liters dunk. Är de goda? Hur länge håller en öppnad förpackning? Skulle själv gärna öka på med fler äggvitor i matlagning men vägrar att slänga gulan bara för sakens skull. Är av naturen skeptisk mot att köpa produkter så som ”bara” äggvitor men är ändå sugen på att testa. Är du nöjd?
  Du gör ett toppenjobb med bloggen och inspererar mig dagligen!
  Tack!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar