Annons
Annons


DANSVIDEOS PÅ WARGEN


Hej Ida! Tänke börja med att säga vilken bra och underhållande blogg du har :) Sen vill jag bara säga att du är så himla cool och inspirerande! Du är lite som en förebild för mig och varje gång jag går in och läser din blogg blir jag så peppad och glad :) ) Älskar också dina tränings och kosttips! Skulle vara superkul om du la ut en video från när du dansar, kramkram!

Annons


SVAR: Hej Pia! Vad glad jag blev av din kommentar, den värmde verkligen! Ja jag vill lägga ut videos på när jag dansar men har tyvärr inte så många! Får ju inte lägga ut videos från klasser om inte läraren gör det själv och har aldrig en mamma eller pappa som är med och filmar när jag uppträder längre! Men jag ska bli bättre på det när jag går ur skolan och gör egna projekt!

Kommer i alla fall lägga upp alla videos som finns ute just nu och placera dem i kategorin ”WARGEN DANSAR”!

Börjar med en film från en afroworkshop vi hade precis innan jul i skolan. Haha gör lite fel och så men det är i alla fall lite dansglädje…

[videofyme id=”140629″ width=”480″ height=”360″]

Kommentera | Translate


Annons
Laddar