Annons
Annons


DANSAR MIG IGENOM VECKAN


IMG_3245.JPGIMG_3242.JPG

Pics from Studio Dancing Queen.

Som jag skrev imorse så är jag riktigt stel i kroppen idag och har träningsvärk på så konstiga ställen. Haha. Har kört squats 2 gånger denna veckan så är lite stel i benen men det är jag van med.

Annons

MEN i måndags körde jag ett danspass (har ej dansat på flera år) och igår så körde jag ett Pole pass som är andra passet för i år och det var tungt men sjukt kul! Wohoo. Efter vanliga dansen så har jag sådan sjuk träningsvärk i nacken då man slänger och håller på med huvudet. haha inte direkt så man gör det på gymmet så nacken mår sådär bra och efter gårdagens Pole har jag fått ytterligare träningsvärk i varenda liten del av hela överkroppen. Vill ni se video på på 2 trick som jag tränade på igår så kolla min app i Mikz (Ladda ner gratis HÄR). Men men idag har jag tagit det cool lugnt och ska snart iväg på middag med vänner. Så vilodag idag! Ha en fin torsdagskväll! Puss, I

//English: As I wrote this morning my body is so sore after this weeks training. Been squatting 2 times so my legs are a bit stiff but my upper body and neck is worse. This monday I was at a dance class (have not been dancing for a couple of years) and yesterday I was at a Pole Dance class so every little muscle in my upper body is sore. Nice! haha. Today is rest day and soon I will meet some friends for dinner. Have a nice thursday evening everybody! Love, I 

 

14 kommentarer | Translate


Annons
Laddar