Annons
Annons


DANSA ÄTA SOVA


God morgon! Mitt liv just nu är just nu dansa, dansa, dansa äta, dansa sova! Inte så mycket annat som hinns med! Men det är ju som sagt slutspurten på min utbildning så det är bara att gasa på 🙂

Igår i skolan hade vi audition inför Studioföreställningarna då jag är med i ett nummer Micke i min klass koreograferat! Det gick bra för oss 🙂

Annons

Här är en bild från precis innan vi skulle göra audition….

Älskar mitt fina plåster på tån som håller ihop min stukade tå 😀

4 kommentarer till “DANSA ÄTA SOVA”

 1. FIERCE IDA 😀

  Jag tänkte fråga om du kunde berätta om dina första dagar/veckor på Balettakademien för 3 år sedan? Var det väldigt omständigt och ovant? Och jag kan bara föreställa mig den sjuka träningsvärken efter första veckan! Eller?;) skulle vara kul att veta hur det var, om många var nervösa eller om ni kom in i det ganska fort? Kram på dig!

  1. Hihi tack 🙂 Jag ska försöka svara på din kommentar i ett inlägg för det är flera som frågat ungefär samma 🙂 Kram på dig

 2. Hej Ida!
  Tack för en awesome blogg! 🙂 Jag har en fråga: Varje gång jag stretchar för att bli vigare så blir jag jättestel i flera dagar framåt.. Är det för att jag stretchar för hårt, att jag är för kall när jag gör det eller nåt annat? Tacksam för tips i alla fall:)
  Kram
  ELin

  1. Hej Elin!
   Mmm jag vet vad du menar! Se till att du slappnar av när du stretchar, andas in i musklerna och ta det jätte lugnt och försiktigt när du tar dig ur stretchen! Jag gillar inte att stretcha när jag är för varm men inte heller för kall! Att värma upp lite lätt i några minuter innan man börjar stretcha är bäst! Se sedan också till att stretcha rumpan, höftböjarna, baksidorna och insidorna ordentligt innan du ger dig på de riktigt hårda stretcharna som splitt och spagat! Lycka till Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar