Annons
Annons


DAGS FÖR VÅR


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

1. LINK (reklamlänk via Tradedoubler.com) // 2. LINK (reklamlänk via Tradedoubler.com) // 3. LINK (reklamlänk via Tradedoubler.com) // 4. LINK (reklamlänk via Tradedoubler.com) // 5. LINK (reklamlänk via Tradedoubler.com) // 6. LINK (reklamlänk via Tradedoubler.com) // 7. LINK (reklamlänk via Tradedoubler.com)

 

5 kommentarer till “DAGS FÖR VÅR”

 1. Du lägger verkligen upp skitsnygga kläder och jag blir sjukt sugen på
  att handla men jag har lovat mig själv att försöka hålla mig till lite
  mer ”ekovänliga” kläder men utbudet bland träningskläder är skitkasst.
  Du har inte sett till några schyssta utan massa gifter i sig? Förresten
  tackar jag för löpschemat, precis hemkommen från en löpomgång =)

  1. Tack 🙂 Ja det är lite ont om ekovänliga träningskläder. Vet att PUMA har miljövänliga skopåsar och kartonger och förmultnar om du slänger dem ute. Vet dock inte hur det är med deras kläder men vet bara att de försöker värna om miljön så mycket det går. 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar