Annons
Annons


DAGS FÖR BABYSHOWER!


God morgon hjärtan! Kan inte fatta att vi är en bit in i juni och att det snart är midsommar? Har verkligen helt fullbokat nu innan midsommar. Känns som att allt ska hända innan midsommar för att sedan bli helt stilla. Haha, samma visa varje år.

Annons

MÅNDAG
Börjar veckan med ett träningspass och sedan efter det ska jag ha möte med Welloteket och en tjej från USA. Spännande planer på g. Efter det ska jag direkt hem för jag och Alex har Profylaxkurs med en PT. Tiderna på de allmänna kurserna i amning, profylax, första tiden med barnet mm. passade inte in i våra scheman så vi bokade istället en PT från babygruppen som kommer hem till oss och slår ihop alla kurser nu under 2 dagar. SÅ PEPP!

TISDAG
Ska fota och filma med Lisa hela förmiddagen och sedan på lunchmöte med min agent på United Screens. Efter det blir det del 2 i Profylaxkursen.

ONSDAG
Ska jobba hemifrån och sedan blir det brunch på Miss Clara med Glossybox och Indiska. Sedan ska jag till ett förlag på möte om min förhoppningsvis kommande bok och efter det blir det träning.

TORSDAG
Måste spela in en gravidvideo + en video till Liberos vecka för vecka. Har ni tips på vad ni vill se så kom gärna med dem? 🙂 Efter det ska jag ha lunch med teamet på mitt eget varumärke. Vi ska fira att lanseringen gått så bra och att produkterna nu finns ute i butik. De kommer komma till alla webshopparnas lager i slutet av denna v så beroende på hur snabba de är på att lägga upp så kommer de i alla fall snart ut även på nätet.

FREDAG
Mamma kommer. Hon anländer med tåget ganska tidigt så kommer spendera hela dagen med henne. Är det fint väder så tror jag vi ska ut på Djurgården och luncha och sedan shoppa.

LÖRDAG
Min BABYSHOWER som bästa Michaela Forni ska hålla i. Så himla gulligt av henne! Hon hade tydligen en dröm om att hålla i en Babyshower till mig tillsammans med ett företag hon jobbat länge med. När jag sedan blev gravid kontaktade hon mig direkt och självklart får hon anordna min babyshower. Bara en stor ära! Har ingen aning om vad som kommer ske under dagen så återkommer.

SÖNDAG
Min kusin och mamma sover hos mig så ska hänga med dem och följa dem till tåget.

3 kommentarer till “DAGS FÖR BABYSHOWER!”

  1. Hej, förslag till video som jag tänkte väldigt mycket på när jag var gravid var – hur tänker man kring vagn (vad är viktigt/mindre viktigt, vilken vagn och funktioner ska man ha. I vårt fall så har vi en superliten hiss så vi fick välja den smalaste vagnen på marknaden, som är en Emma ljunga viking. Men när man väl börjar kika runt på vagn så finns det ju så mycket. Jag rekommenderar också att köpa en skötväska som har många fack.

    https://youtu.be/addme/gERf7fPtu_WBQTjVPwqFfpv3P_W7hw

    1. Jag är i vecka 25 och funderar också mycket på vagn! Har liksom ingen aning om vad jag kommer tycka är viktigt, kommer jag bry mig om alla funktioner eller vill jag att vagnen mest ska vara smidig att köra runt? Det viktigaste är kanske att jag ska kunna slänga in den i bilen utan att förlora förståndet på köpet eller att jag ska kunna höja och sänka ”handtaget” eller kunna ändra så bebisen kan åka framåt eller bakåt? Vad är en rimlig prislapp? Köpa ny eller begagnad? Svårt att veta när en aldrig varit där liksom..

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar