Annons
Annons


DAGS ATT TA TAG I TRÄNINGEN


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

God morgon älsklingar! Planen var att jag i helgen skulle träna, yoga och ta det lugnt men har istället suttit i två dygn och svarat på kommentarer och mail. Inte lätt alltså men ville ändå försöka svara på så mycket jag kunde. Har varken haft tid eller ro till att ta mig till gymmet eller att njuta av ett yogapass i helgen men idag känner jag mig redo att ta tag i träningen igen. Tror att jag ska försöka ta mig till gymmet för ett benpass då jag är väldigt taggad på att träna lilla rumpis 🙂

Annons

Känner dock att jag behöver lite ny inspiration till min gymträning. har ni några bra övningar att tipsa om som jag bara måste testa? Vilken är absoluta favoritövning för rumpan? Tell me 🙂

Ni hittar tightsen HÄR (reklamlänk via Apprl)  (adlink), skor och topp adidas.

Sedan, hur fin är inte denna outfit? Man ser inte riktigt hur fina tightsen är på bilden med hålen på sidan längst ner är en jättefin detalj och jag gillar verkligen plommonlila 🙂

9 kommentarer till “DAGS ATT TA TAG I TRÄNINGEN”

 1. Jag såg klippen på youtube igår, jag blev så arg av hur han betedde sig och klankade ner på dig. Fortsätt som du gör Ida, du är en stor inspirationskälla för mig och för många andra genom att bara vara den du är.
  Min favoritrumpövning är nog höftlyft, den bränner bra i rumpisen tycker jag, får oftast bra kontakt 🙂 Brukar/eller har du använt ett lyftarbälte någon gång eller vet hur man använder dessa? Har sett flera på gymmet som använder de vid tex marklyft och benböj, jag antar ju att det har med att hålla stabiliteten i bålen, men är det inte bättre att träna upp den utan ett bålstöd? Eller har jag missuppfattat dess innebörd? 🙂

  Kram!!

 2. Höftlyft med vikt så man klarar ca 10-12 reps och har man bootyband oxå! Bandet gör så det verkligen brinner i rumpan ? Annars raka mark med hantlar och bulgariska utfall ❤️

 3. Min favorit övning är, man står på ett ben håller i en kettelbell med båda händerna och sedan tippar man framåt och sen upp igen med rak rygg (som ett timglas) 10 st x 3 på vardera ben. Känns härligt skönt i benen och rumpan dagen efter 🙂
  Ha en fin dag. Kram 🙂

 4. Ida! Jag måste bara berätta hur grym jag tycker du är!

  Jag är ny på det här med kosttillskott men min magkänsla sa att jag kunde lita på Welloteket. När jag hade köpt mina produkter insåg jag att det är en god idé att läsa på ingredienserna så det inte är lureri och alla produkter jag köpte verkar ju för tusan vara awesome, enligt helt oberoende källor! Efter många googlingar förstår jag att det är vanligt med knasigheter (t.ex magnesium med magnesium som kroppen inte kan ta upp). TACK för att jag kan känna mig trygg på din sida! ??

  Jag hoppas att du mår bättre snart och att du är snäll mot dig själv efter allt.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar