Annons
Annons


DAGS ATT HÄMTA RINGEN!


Glad fredag älsklingar! Just nu är jag på väg och ska hämta förlovningsringen!!! Wohoo. Vet ni hur peppad jag är? Dock lite nervös över att den inte ska ha blivit så som jag vill ha den. Många har frågat om ringen och vad Alex gjorde var att ge mig en diamant för att jag sedan skulle kunna göra ringen som jag ville. Men för att avslöja lite så kommer ringen att vara väldigt enkel och i guld då jag tycka att diamanten ska få ta fokus. Min ända oro just nu är att de ska ha gjort guldringen för tjock så jag vill ha en tunn men det är ju inte värre än att de i så fall får göra om den.

Annons

Kommer vlogga idag så ni kommer få se ringen nästa vecka både här på bloggen och på youtube 🙂 Ha en magisk fredag! Puss, I

3 kommentarer till “DAGS ATT HÄMTA RINGEN!”

  1. Grattis, vad roligt! 🙂 Jag tog saken i egna händer och var den som frågade min sambo och hade då gjort ringarna i förhand, då fick jag den ju precis som jag ville, hehe 😉

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar