Annons
Annons


DAGS ATT DEFFA


Jetlagen sitter fortfarande i lite men får i alla fall sova några timmar under natten även om det är oroliga timmar. Det som är lite jobbigt är att jag faktiskt ska tillbaka till USA och New York om 2 veckor igen.

Annons

Eller jobbigt med Jetlagen rättare sagt, men sjukt galet roligt och spännande annars! 🙂 Wii. Ska nämligen göra en stor fotografering där vilket jag verkligen ser fram emot!

Därav så kommer jag under de 2 eller rättare sagt 1,5 veckorna som är kvar tills jag åker ha ett mål med mitt utseende. I vanliga fall ligger alltid mitt fokus med träningen på att ha roligt, må bra och bli starkare, men nu kommer jag vilja få ner min fettprocent lite till innan fotograferingen. Hinner inte så långt på 1,5 vecka men en liten formtoppning ska jag nog se till att få.

Därav var jag ute på en PowerWalk innan frukost idag. 50 min snabb gång i terräng med massa mördagbackar. Svetten rann! HÄRLIGT!

8 kommentarer till “DAGS ATT DEFFA”

 1. Grymt jobbat med PWn! 🙂 Har en fråga om fettførbrænning. Æven om jag vet att all kost och træning ær indivudell, så undrar jag om træning på morgonen innan frukost ær det som du anser brænner mest? Tar du någon proteinpulver eller aminosyror innan?

  Jag tycker att det ær vældigt tufft att træna innan frukost, blir alldeles matt och njuter inte av træningen. Tror du att det ær en vanesak? Att jag måste køra några gånger innan frukost før att vænja mig?

  Gør gærna ett inlægg om vad du æter en dag nu nær du ska ”superdeffa”! Tack før all inspiration, motivation och pepp du ger mig till att få en starkare och mer væltrænad kropp!!!

 2. Lycka till med deffen! Har du några tips för en effektiv sådan? Skulle uppskatta om du berättade hur du tänkt lägga upp din 🙂

 3. Har du inte redan låg fettprocent då? Har aldrig vågat mig på det här med deff eftersom att jag är rädd att rubba för mina hormoner då man sägs ändå ska ha en viss fettprocent för att ha mens och kunna bli gravid en dag. Hur pass mycket stämmer det här? Min depression vilket gjorde att jag blev utan mens i nästan två år så vill inte utsätta den för något som slår fel.

  1. Det stämmer absolut men är väldigt individuellt. Att göra kortare deffperioder som jag gör nu inför en fotografering är inte farligt men att gå en längre tid med för låg fettprocent är inget jag rekommenderar och inget jag kommer att göra.

 4. Hej! Jag brukar också ta mig en PW innan frukost, men är det kanske ännu bättre att springa för att få en ääännu bättre fettförbränning? Eller är ändå PW det bästa? 🙂 Kramizz

 5. Orkar du springa ett ordentligt pass innan frukost så kör. Annars rekommenderar jag en prommis 🙂 Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar