Annons
Annons


DAGS ATT BÖRJA SPRINGA WARGEN


Hade egentligen tänkt att springa istället för att gå imorse men det funkade inte då mina knän och benhinnor gjorde ont.

Måste dock komma igång med min löpning nu då jag ska springa tjejmilen i september :S Scaaary! Haha. Vet exakt varför jag har ont och det är för att jag sprungit i gymskorna utomhus och sedan kört massa tung benträning utan att stretcha. Så ska vara noga med att stretcha ut vader och rumpa och sedan köra ett upptrappningsschema på löpningen (självklart i riktiga löpskor) med mål att ta mig runt 1 mil i september. Kommer dela med mig av mina löpprogram så håll utkik 🙂

Annons

Någon av er läsare som ska vara med och springa tjejmilen?

English: I really need to start practice my running because I should run a race (6,3 miles) in September! Scaaary! :S

Right now I can´t run because my knees and legs are hurting and I know exactly why. I have been running in the wrong shoes and I also need to stretch my calves and butt. I will start with an increasing running schedule and I will share it here on the blog 🙂


8 kommentarer | Translate


Annons
Laddar