Annons
Annons


DAGS ATT ÅTERFUKTA


På lördag drar ju jag och surfar i Portugal på La Point surfcamp och jag är så galet taggad och börjar få lite resfeber! Haha.

Som jag berättat tidigare så har jag blivit mer noga med att använda ekologiskt och naturligt även på min hud och speciellt med de produkter som jag använder dagligen. I Portugal blir det förhoppningsvis en hel del sol vilket gör huden torr så de här produkterna kommer jag packa med mig. Alla är ekologiska och naturliga utan massa gifter i som det är mängder av i andra solkrämer deoderanter och hudkrämer.

1. Solkräm. // 2. Dagkräm. // 3. Morotsolja.

Solkram_karotenLOW Fuktgele_Fri_LOW Morotsolja_Ny_low

Min favorit är verkligen morotsoljan då den är så fet och härlig att smörja på ett par torra ben och det bästa av allt är att den ger lite extra färg och lyster så man ser lite brunare ut.

Jag har frågat Rosenserien och har fått möjlighet att ge er rabatt i deras webshop som ni hittar HÄR. Så skriver ni i koden ros vid betalning så får ni hela 100kr rabatt.

Annons
16 kommentarer | Translate


Annons
Laddar