Annons
Annons


DAGENS TRÄNING & LUNCH


Yes då var dagens klasser avklarade.

– BALETT. Hittade endel saker idag och det kändes bra men fy satan vad jobbigt det var idag. Balettläraren sa att hon sovit dåligt inatt och att vi skulle få ut för det 😀 haha det fick vi minsann! Hon gjorde sjukt jobbiga övningar med balanser och höga ben och vi fick göra alla 2 gånger. För er som aldrig dansat balett förut så kan man jag berätta att i balett går igenom massa obligatoriska övningar på stången som är som en slags styrketräning för att placera kroppen i rätt position tills man i slutet av lektionen tar bort stängerna och hoppar snurrar mm. Jag svettades som en gris och mina höftböjare mår sådär bra efter alla höga ben vi var trvungna att hålla idag. Puh! Grym träning!

Annons

– MODERNT. Charlotta Öfverholm är bäst! Så himla skön människa, min idol! Älskar hennes klasser! Imorgon är sista klassen med henne och jag kommer sörja…

DAGENS LUNCH

Nu ska jag se till att få i mig mat. Idag blir det riktig mat i form av laxfilé och wook på gula morötter, bambuskott, kastanjer, minimajs, spenat och groddar. Kryddar med salt, peppar, tandori, chiliflakes och en skvätt soja. Äter detta med en stor klick turkiskyoghurt. Lite LCHF-inspirerad idag 🙂

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar