Annons
Annons


DAGENS SNABBLUNCHTIPS LCHF


Eftersom jag jobbar idag fick jag snabbt slänga ihop en matlåda imorse.

Detta blev det…

…med…

Med lite Balsamico på detta smakade det underbart och det är absolut LCHF-vänligt 🙂

2 kommentarer till “DAGENS SNABBLUNCHTIPS LCHF”

  1. Hej! Älskar din blogg! Det där med LCHF, om du tänkt att gå ner i vikt av det eller? Behöver du ju verkligen inte! Själv önskar jag mig en sådan kropp som du har 🙂 Svara gärna på min kommentar och ta en kik i min blogg om du har lust! 🙂 Kram

  2. så gott!
    tänkte passa på att fråga om din styrketräning. jag kör vanliga bicepcurls, dips, armhävningar men det börjar kännas tråkigt så därför undrar jag om du har några tips på övningar som du brukar köra och vilken vikt man ska ha om man tränar med hantlar som tjej? har hört 4 kg, stämmer det? jag vill skaffa lite mer muskler men bara så att armarna ser lite mer tonade ut.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar