Annons
Annons


DAGENS PERSONLIGA 7 SEP 2014 – HAPPY SUNDAY


IMG_8018.JPG

Idag har jag bakat så galet goda och enkla gluten fria zucchini muffins. MUMS säger jag bara! Kommer lägga upp receptet imorgon eftermiddag så håll utkik!

Annars har det här varit en vilodag för mig då min kropp är helt slut efter denna veckas träning och jobb. Imorgon drar det igång igen med Pole Dance träning, Boot Camps, möten och planering av nya roliga projekt som kommer. Wiii LÄNGTAR!

Sedan börjar det dra ihop sig till Blog Awards. Ni har väl röstat? Även om ni har röstat får ni gärna göra det igen HÄR  (man kan rösta varje dag) för då skulle jag bli så galet glad! ha en fin kväll sötisar  ♥

English: Today I made gluten free zucchini bread. It was so tasty and so easy to do. YUMMIE! I will post the recipe tomorrow so do not miss that, because you have to try it! Otherwise this was a rest day for me because my body is so sore after this weeks training and work. Tomorrow it all starts again with Pole Dance training, Boot Camps, meetings and planning new fun projects coming up. Wiii can’t wait! 

Then it´s soon time for Blog Awards and I will be so glad if you want to vote for me! You can do that HERE. Have a nice sunday evening sweethearts ♥

vote

Annons

 

12 kommentarer till “DAGENS PERSONLIGA 7 SEP 2014 – HAPPY SUNDAY”

 1. Hej Ida!

  Jag undrar lite om man kan använda proteinpulver som mellanmål när man försöker gå ner i vikt. Självklart gör en bra kost en hel del, och även träning. Min tanke är att äta ca 5 gånger om dagen, gå minst en halvtimmes promenad och använda vassleprotein som mellanmål under dagen. Just nu pluggar jag på högskola så behöver något som är lätt att ta med och göra iordning. Skulle det här funka tycker du? Just nu har jag ett bmi på 30, och är inte nöjd med min kropp.

  Kram Sara

  1. Hej fina du! Absolut kan du använda proteinpulver som mellis. Det är perfekt att ta med och ett nyttigt mellis som du håller dig mätt på. Kram Ida

 2. Köpe Get In shape idag, hittade reportaget om dig. Stå på dig Ida. Reportaget var toppen, jag må
  vara lite ”efter” men har tydligen missat dig helt. Ditt tänk, så sunt. Din ärlighet det behövs i denna
  ytliga värld. Du har ett hjärta och tanke inom dig.
  Härligt att läsa!

  Ju fler vi är som kämpar för att få människorna att förstå vikten av hälsan, desto bättre är det.
  I denna stressade och pressade värld, far både barn och vuxna illa, både fysiskt och psykiskt.
  Ska samhället kunna fortsätta utvecklas och leva vidare måste människorna få hjälp att ta hand om sina hälsa på ett hållbart sätt!

  Kram //Katrine ”Fröken” Loo

  1. Hej Katrine och tack snälla för din kommentar vad den gjorde mig glad! 🙂
   Kul att du hittat hit och hoppas få se mer av dig framöver! Ha en grym dag! Kramar Ida

 3. hej, jag skrev en kommentar på ditt inlägg ”sjöjungfrunaglarna” och jag har ännu inte fått svar. Det var kommentaren den långa om mellanmål osv, kan du svara på den. :)?

 4. Mums det ser gott ut! 😀

  Ida, jag har bara en fråga angående glutenfri/mjölkfri kost; Just nu äter jag glutenfritt och håller det till 100%, mår mycket bättre. Jag vill också försöka äta så mjölkfri kost som möjligt, och jag är då bara nyfiken på hur du ser på alla mjölkfria alternativ som finns och vad du brukar välja?
  De havrebasaredade grejerna är ju inte riktigt glutenfria? 🙁 Och sojaprodukterna är jag också väldigt skeptiskt till då man bara hör dåliga saker om dessa och att de skulle påverka kroppen negativt. Så hur ser du på detta? Väljer du bort produkter baserade på havre/soja, eller är de okej? Vad finns det för fler alternativ förutom dessa?

  Tack för en fin och inspirerande blogg!
  Kram.

  1. Hej fina du! Havreprodukterna kan innehålla spår av gluten. Havre innehåller ej gluten men kan produceras i samma maskiner som ex vetemjöl. Är man riktigt allergisk bör man vara försiktig med produkterna baserat på havre men jag är ej allergisk så de funkar för mig. Bästa är att känna sig farm. Soja där emot äter jag inte då jag både är överkänslig mot det och det är inte särskilt bra för kroppen om det inte är svensk ekologisk soja. Men det finns ju produkter baserat på nöttrer, mandlar, quinoa, kokos, ris mm som är grymma. Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar