Annons
Annons


DAGENS PERSONLIGA 20 SEP 2014 – WONDERFUL DAY


IMG_8387.JPGIMG_8339.JPGIMG_8341.JPGIMG_8344.JPGIMG_8342.JPGIMG_8343.JPGIMG_8340.JPG

Bilder från min kamera från Blog Awards. Tack till Hussein (@husssseinali på instagram) som fixade mitt hår fint och tack till Dry Lake som stod för den vackra klänningen. // Pictures from my own camera from Blog Awards. Thank you to Hussein (@husssseinali on instagram) for making my hair so beautiful and to Dry Lake for the beautiful dress.

Underbara lördag är här och jag har inget planerat och det känns så sjukt skönt! Har suttit och jobbar hela förmiddagen framför datorn med en kopp kaffe och riskaka med mandelsmör. Solen skiner som aldrig förr ute så får nog bli en långpromenad runt älskade Djurgården följt av en lunch. Sedan får jag se om jag kör ett träningspass idag? Har lite träningsvärk sedan igår och har känt mig kraftlös då jag käkat dåligt de senaste dagarna pga mycket jobb. Så sjukt hur kost kan påverka. Missar jag ett mål så känner jag mig med en gång lite svagare. Men ska äta ikapp och ta dagen som den kommer.

Ska ni träna idag mina vänner?

English: Wonderful saturday is here and I have nothing on my schedule which feels awesome! Been working all morning in front of the computer with a coffee and a rice coockie with almond butter. The sun is shining and I think I will take a power walk around Djurgården and then I will see if I go for a workout later today? I´m a bit sore since yesterdays workout and I have felt powerless when I´ve eaten bad because a lot of work. One missed meal affects me a lot and I feel so much weaker. But today I will try to eat a lot and I will take the day as it comes. Should you train anything today?

 

Annons

 

 

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar