Annons
Annons


DAGENS PERSONLIGA 13 AUG 2014 – FIRAR 50K


IMG_7223.JPGIMG_7224.JPGIMG_7225.JPG

Last week on instagram.

Wohooo det är en bra dag idag! När jag började instagramma seriöst vid årsskiftet så tyckte jag att 10K var sååå mycket följare och tänkte att så många kanske jag också har om några år? Men vad hände, idag steg jag över gränsen jag länge velat… 50K.

Annons

Herregud! Tänk att 50 000 människor följer mig varje dag? Det är ju helt galet och ska firas med ett träningspass + middag tillsammans med Alexandra ikväll!

Vill man ha lite mer ytliga uppdateringar från mig så kan ni följa mig på @idasfitness på instagram. 

English:Wohoo it´s a good day today! When I started to be serious about instagram in jan this year I thought that 10K was solo much followers and I thought that maybe one day I will be there? But what happened? Today I celebrate 50K. OMG! Can´t believe that 50 000 people follow me everyday? Thats crazy and I will celebrate it with a gym session + dinner with Alexandra later today.

If you want more superficial updates you can follow me in instagram @idasfitness.

 

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar