Annons
Annons


DAGENS PERSONLIGA 1 SEP 2014 – TEMPO


IMG_7817-1.JPGPuh vilket tempo det är idag! Först har jag varit och tagit ur mitt löshår för imorgon ska det i nytt fint. Efter det har jag hämtat ut paket, bloggat, haft kost coaching med mina tjejer på boot campet, bokfört, betalat räkningar och tvättat.

Annons

Efter det mötte jag upp ett filmteam för att spela in massa nya träningsfilmer till min youtube kanal. Woop woop vad jag fick slita. Tror vi fick ihop en 15st. Sjukt bra jobbat 🙂

Nu är jag hemma och ska få i mig lite mellis innan det är dags för teminens första Pole Dance klass på StudioDQ. Wihoo som jag har längtat! Till alla er som vill börja så passa på nu då terminen drar igång! Schema hittar ni HÄR.

English: Puh what pace I had today! First I´ve taken out my extensions because tomorrow I will put in some new and fresh. After that I´ve blogged, have a diet coach online with my girls at the boot camp, paid a lot of bills, washed and fixed receipts in my company. After that I met a film team to record new workout videos to my youtube channel. Did 15 videos! Woop woop. Now I´m home just to get something to eat before this term´s first Pole Dance class at StudioDQ. Wihoo can´t wait!

 

8 kommentarer till “DAGENS PERSONLIGA 1 SEP 2014 – TEMPO”

 1. Hej Ida!!

  Har läst din blogg nu ett tag och älskar den, så inspirerande!!
  Har några frågor till dig som jág hoppas på att du kan svara på i ett inlägg 🙂

  1. Har tyvärr tappat motivationen till träning men älskar att träna så vill verkligen komma igång… Har du några tips till att hitta motivationen igen? 😀
  2. Gillar verkligen inte att köra styrka, hehe!! Vad finns det för andra träningsformer som tightar till och förbränner?
  3. Vad tycker du om ätdagar? 🙂
  4. Vill du ge tips på bra springintervaller? 🙂

  Tack för en fin blogg, kramis!!

 2. Hej Ida! Tack för en inspirerande blogg! Jag undrar om du skulle kunna skriva ett inlägg om varför det är bra att äta bra och ha en bra och varierad kost för insidan. Det är så otroligt mycket hets om hur man ska äta för att gå ner/upp i vikt och för att se snygg ut. Men jag ser sällan någon som tar upp vikten av att äta bra för att må bra på insidan. Det är inte alltid det syns på utsidan vad man egentligen äter och får i sig. Kram 🙂

 3. Hej jag har en liten fråga!
  Idag så körde jag squats och utfall med skivstång på gymmet och efter några set så fick jag sjukt ont i låren de kändes nästan som de krampa kan man säga, de är inte första gången de blir så, och efter det kan man inte fortsätta med de, man kan knappast böja sig ner, väldigt äcklig känsla. Jag bara undrar varför de blir så? Gör jag något fel? Något jag ska ändra på?

 4. Hej Ida!
  Jag kom med i ditt team i ”Skin perfection challange”. SÅ otroligt kul!
  Fick mina produkter nu sent ikväll & inväntar morgondagens dagsljus för att kunna fota och testa.
  Dock förstår jag inte hur man gör inlägg på deras sida? Har skrivit och delat på FB men det kommer ej upp på min sida på skinperfection? Kram Ida

 5. Hej! Bara en liten fråga angående alger; då jag är vegetarian har jag börjat med Holistics chlorella-tabletter i syfte att få i mig lite komplement till min kost, ex omega-3 och aminosyror. Är intag av alger något du rekommenderar? Har alltid tänkt att det varit jättenyttigt, men efter att ha läst runt lite råder det delade meningar om detta och om att man ska kolla så de är fria från LPS och jag vet inte vad! Skulle verkligen behöva råd då man alltid känner sig så lost i kostdjungeln där alla säger emot varandra! Tackar förövrigt för en asgrym blogg,du har fått mig att både sluta med gluten och komjölk och jag mår toppen nu! Kram Michaela

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar