Annons
Annons


DAGENS LUNCH


Har varit en lång men spännande dag i skolan. Vi har nu gått in på muskler med fäste, ursprung och funktioner. Så sjukt intressant! 🙂 Wiii. Efter 5 timmars anatomi hade vi 5 timmar fysiologi. Också väldigt väldigt intressant men svårt! Kommer förstå mer om några dagar när allt fått smälta in 🙂

Annons

Direkt efter vi slutat gick jag pch några klasskamrater ner till gymmet och tränade lite. Efter att ha suttit still i 10 timmar så var jag tvungen att springa av mig på Crosstrainern i 30 min. Efter det tränade jag ländrygg och bål. Härligt det.

Har även haft en grymt bra matdag idag måste jag säga.

Den har sett ut så här.

FRUKOST: Havregrynsgröt med äpple kanel och keso + 1 ägg.

MELLIS: lite keso och 1/2 banan.

LUNCH: Grönsallad med kyckling och feta från Panini.

MELLIS: 1 äpple.

INNAN TRÄNING: 1 smörgås + 1 proteinshake.

MIDDAG: Laxsallad med feta.

Kommer säkerligen också slinka ner ett litet kvällsmål innan läggdags också… 🙂

Frukost…

Lunch…

Middag…

Kommentarer till “DAGENS LUNCH”

  1. Hej Ida!

    Jag undrar om du har ngt bra tips på ett bra matigt mellanmål som ändå är lätt att ha med sig i väskan?
    Låter kanske en aning krångligt men jag arbetar inom hemtjänst och då äter jag frukost vid kl 05:30 och sedan äter vi inte lunch förrän vid kl 12 oftast. Så redan vid kl 09 är jag väldigt hungrig och brukar då ibland ta en frukt, men ibland känns det inte tillräckligt :/

    Tack för en bra blogg! 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar