Annons
Annons


DAGENS LUNCH


Har varit en lång men spännande dag i skolan. Vi har nu gått in på muskler med fäste, ursprung och funktioner. Så sjukt intressant! 🙂 Wiii. Efter 5 timmars anatomi hade vi 5 timmar fysiologi. Också väldigt väldigt intressant men svårt! Kommer förstå mer om några dagar när allt fått smälta in 🙂

Annons

Direkt efter vi slutat gick jag pch några klasskamrater ner till gymmet och tränade lite. Efter att ha suttit still i 10 timmar så var jag tvungen att springa av mig på Crosstrainern i 30 min. Efter det tränade jag ländrygg och bål. Härligt det.

Har även haft en grymt bra matdag idag måste jag säga.

Den har sett ut så här.

FRUKOST: Havregrynsgröt med äpple kanel och keso + 1 ägg.

MELLIS: lite keso och 1/2 banan.

LUNCH: Grönsallad med kyckling och feta från Panini.

MELLIS: 1 äpple.

INNAN TRÄNING: 1 smörgås + 1 proteinshake.

MIDDAG: Laxsallad med feta.

Kommer säkerligen också slinka ner ett litet kvällsmål innan läggdags också… 🙂

Frukost…

Lunch…

Middag…

1 kommentar | Translate


Annons
Laddar