Annons
Annons


DAGENS EKOLOGISKA FRUKOST


God Morgon vänner! Sitter hemma hos mamma och pappa i Åmål och njuter av en härlig frukost. Är här för att fira påsk och det känns så underbart att få lite återhämtning från allt jobb som varit den senaste perioden.

Annons

Precis vad jag behöver!

Har ni märkt att jag nästan aldrig tar matbilder längre? Det beror på att jag inte har något riktigt kök för tillfället då vi renoverar. Äter ur en plastburk och det blir inte supervackra bilder att visa upp. I alla fall så får jag tillbaka mitt kök (och tallrikar) inom några veckor och då lovar jag massa gluten- och mjölkfria recpet och matinspiration.

Men här hemma hos mor och far har de ett vackert kök och porslin så här kommer dagens frukost som består av… havregrynsgröt på glutenfria havregryn och 2 ekologiska ägg som serveras med ekologisk havremjölk, kokos olja och egen plockade frysta blåbär från i sommar. Till det dricker jag vatten med Mineraldroppar och en kapsel D-vitaminLYX!

breakfast

Är ni sugna på mjölk- och glutenfria recept redan nu så hittar ni det under headern om ni trycker på kategorier och recept.

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar