Annons
Annons


DAG 2


Då har man avklarat dag 2/9 på PT-school. Sjukt långa dagar då dessa 2 första dagar har bestått av 11 timmars pluggande, sittande i skolbänken. Min kropp är inte riktigt van med att sitta så länge och det värker lite här och var. Imorgon är första dagen då vi ska ner i gymmet och härja. Ser jag verkligen fram emot. Tyvärr så är jag ju lite sjuk men håller tummarna att jag mår bättre tills imorgon.

Annons

Idag har vi i alla fall snackat kost och kostupplägg. Vi har räknat och analyserat våra egna kostdagböcker och energibehov. Jag måste säga att jag matchar mitt bra och sammansättningen av kolhydrater, proteiner och fett såg också mycket bra ut! Den perfekta balansen är inte lätt att hitta men det går 🙂

Bild från skolan idag. Ser en aning koncentrerad ut 😀 haha.

Kommentera | Translate


Annons
Laddar