Annons
Annons


CUPCAKE HEART BOTTLE


my bkr

Bkr Cupcake Heart – HERE

Jag är ju helt kär i MyBkr flaskorna som är i glas. Man ska ju inte återanvända plastflaskor då de ger ifrån sig gifter så dessa glasflaskor är både hälsosamma och inte minst skitsnygga! Hade redan 3 enfärgade sedan innan men när denna rosa med hjärta kom in var jag bara tvungen att ha den! Hur snygg är den inte då?! Finns att köpa HÄR.

//English: I just love MyBkr bottles in glass. You are not supposed to reuse plastic bottles as they give off toxins so these glass bottles are both healthy and so stylish! I already had 3 solid colors but when this pink with heart came in, I just had to have it! Buy it HERE.

 

Annons

11 kommentarer till “CUPCAKE HEART BOTTLE”

 1. Jag brukar alltid ha med mig en petflaska med vatten i väskan. Brukar diska den och kan använda samma i flera veckor. Antar att detta inte är speciellt bra? Har du något tips på en annan flaska man kan använda om man inte vill lägga ut allt för mycket pengar på det? 🙂
  Kram!

  1. Ja gjorde också alltid så förr men nej de är tydligen inte bra då plasten ger ifrån sig gift. Absolut ta en vanlig glasflaska. Köp en juice eller annan dricka i glasflaska och spara den 🙂

   1. Hade ingen aning om det där med plastflaskor! Vilket superbra tips ändå på att använda gamla juiceflaskor – är inte sugen alls på att lägga ut massa pengar på en ny flaska. Kram!

 2. Hej Ida! Jag har under hela mitt liv varit en aktiv person som tränat mycket(fotboll och gym) men efter ett år utan knappt någon träning har jag nu efter årsskiftet börjat gymma igen. Eftersom jag är en tävlingsinriktad person så vill jag gärna direkt köra stenhårt men jag tycker det är svårt med hur jag ska lägga upp min träning på ett bra sätt. Vill träna ca 5-6 gånger i veckan och då kondition samt styrketräning för hela kroppen. Vilka är dina bästa tips för hur man ska lägga upp sin träning?
  Tack för en bra blogg! Kram

  1. Ja tycker man ska dela upp passen och sedan beror de på vad du har för mål. Kör ex 3 konditionspass och 1 styrkepass överkropp och ett styrkepass undekropp. Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar