Annons
Annons


CROSSFIT


Så nu har jag tränat klart med brudarna i Hollywood Dolls! Gick mycket bra 🙂

Nu är det dags att ladda inför dagens Crossfitpass med PT Jocke. Crossfit har blivit en väldig populär träningsform och är mycket effektiv!

Så här skriver iform.se om CROSSFIT.

”Crossfit är på många sätt den perfekta träningsformen eftersom den kombinerar styrke-, konditions- och smidighetsträning så att du får en smal, vältränad och stark kropp. Och så räcker det med bara två timmars träning i veckan. Prova själv systemet med 4 olika pass.

Annons

Så här tränar du CrossFit

Du tränar bara ett pass per träningsdag, men i stället ska du träna så hårt och intensivt som du bara kan. Det gäller att göra så många repetitioner som möjligt, så snabbt som möjligt. Du ska inte ta pauser under tiden i de enskilda passen eftersom du ska hålla pulsen uppe.

Att tävla på tid mot dig själv eller andra är ett viktigt element i träningen. Det får dig att kämpa lite extra och ökar motivationen. Det betyder att du alltid är redo att prestera ditt yttersta och det håller formen uppe på både kort och lång sikt. CrossFit tränar igenom hela kroppen och därför behöver du inte dela upp din träning i flera delar, som du kanske har gjort hittills. Du kan slå flera flugor i en smäll och både bli stark och optimera din kondition och smidighet.”

Nu kör vi 🙂

Kommentarer till “CROSSFIT”

  1. Nu har veckans bloggvinnare dykt upp på bloggen, spring in o kika om det blev du som får ta del av alla mina läsare! annars finns det en ny chans nu direkt på bloggen! den tävlingen håller på tills imorgon! lycka till

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar