Annons
Annons


CROSSFIT PASS – VIDEO


För någon vecka sedan så testade jag Croosfit för första gången på Vici Athletics. Så kul och så jobbigt! Passet såg ut så här…

Jobba 90s

Annons

– 6 marklyft

– 12 jump over

– 50 hopp med hopprep

– Resterande tid som var kvar av de 90s skulle vi göra så många armhävningar som vi hann.

– Vila 30s. (I filmen står det 1 min men kom på sedan att det faktiskt bara var vila på 30s.)

.

Varvet som jag kör på filmenär mitt 6:e varv. Gjorde ett extra bara för att filma till er så där av lite sliten 😀

14 kommentarer till “CROSSFIT PASS – VIDEO”

 1. Gud, jag blev trött bara av att titta på det där. Har funderat på att testa crossfit, men känns som att man borde vara i hyfsat bra form innan man ger sig på det, så avvaktar ett tag till. 13åriga brorsan kör det varje vecka med sitt fotbollslag, ganska häftigt tycker jag. Får tränga mig på dem en gång för att testa. =P

  1. haha ja croosfit är inte helt ojobbigt 😀 Ja det är bra om man har en grundstyrka innan fast man kör ju hela tiden på sin egen nivå och tävlar mot sig själv så en otränad person kan absolut köra 🙂

 2. Hej ida, jag brukar jogga 30 min ca 3-4 gånger i veckan utan problem. Men idag när jag var på gymmet så kände jag redan efter fem minuter att jag var helt slut, efter tio min började jag känna mig illamående och svimfärdig. Jag klev av och fick springa till toaletten men jag hade inget att ”få upp”. Kallsvettas ännu efter det här. Jag har under en tid varit lite deprimerad och äter inte som jag ska. De senaste dagarna har jag bara ätit några mackor, riskakor eller glass. Är det därför min kropp sa ifrån så tidigt tror du. Har aldrig förr blivit andfådd efter bara tio min.

  1. Hej fina du! ja det var antagligen därför din kropp sa ifrån. Du har inte fått i dig den energi din kropp behöver och då är det inte konstigt att den reagerar så. Ta hand om dig, ät, sov vila och ge dig själv kärlek. Skickar energi till dig <3

 3. Hej, jag funderar lite över hur du gör armhävningarna i klippet?
  jag har alltid trott att man måste hålla sig uppe (i plankan typ) när man gör armhävningar och inte som du gör där, går ner och lägger hela dig ner på golvet för att sen trycka upp dig igen. gjorde du så för att du var trött eller är det ett OK sätt att göra armhävningar på?

  1. Haha det trodde jag också men det är tydligen så man ska göra armhävningar på ”crossfitvis” haha. Enda regeln var att man skulle hela vägen ner och lyfta händerna från marken och sedan upp igen 🙂

 4. Hej jag undrar hur man ska göra träningsmässigt för att gå ner i vikt? Sen undrar jag även hur man får bort fett från ”nedre” delen av magen? 🙂

 5. När du skriver att detta var ditt 6:e varv, menar du på att du kör 6 varv av just denna övningskombination eller var det andra övningar med? Är man klar efter 5-6 varv (alltså bara 12 min?) eller hur länge ska man köra? 🙂

  1. Ja precis 6 varv av denna kombination och sedan klar. Kör man sitt max så är man helt död efter 🙂

 6. Hej Ida!
  Jag har precis samma fråga som Emma. Är man klar efter 5 varv på ett crossfit pass? Eller kör man sedan nya övningar i 5 varv?

  1. Hej! Man är klar 🙂 Effektiv och bra och har man kört sitt eget max så är man helt död. Sedan innan woden så hade vi gjort uppvärmningsövningar och teknik på marklyft 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar