Annons
Annons


CROSSFIT I TRÄDGÅRDEN


Bra träningsdag för att vara semester! Körde en PowerWalk på 40 min imorse och nu på kvällen körde jag ett mycket bra pass med min bror och pojkvän.

Började med att kuta 2 km så snabbt jag kunde. Tog inte exakt tid men tror jag sprang på ca 9 min. Efter den lilla uppvärmningen körde vi ett Crossfitpass i våran trädgård. Det tog hela 12 min och går till så att man kör 2 styrkeövningar då man kör den ena i 20 sek, vilar 10 sek och byter sedan övning och kör den 20 sek, vilar 10 sek och börjar om. Sedan kör man 12 varv på raken. Vi gjorde så här…

Annons

20 sek benböj… 10 sek vila…
20 sek armhävningar… 10 sek vila
X
12

Jag är så stolt att jag lyckades köra alla varv med armhävningar från tårna och jag körde minst 13 st varje gång, så jag körde över 156st armhävningar idag 🙂 gött det! Förra gången vi körde detta orkade jag knappt 3 varv innan jag fick byta övning. Skönt att känna att man blir starkare 🙂

En utslagen bror och pojkvän…

2 kommentarer till “CROSSFIT I TRÄDGÅRDEN”

  1. Hej Ida tack för en fantastisk inspirerande blogg:) jag har bestämt mig för att jag vill gå ner fem kilo men vet inte riktigt hur jag ska göra undra om du hade några tips?:D

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar