Annons
Annons


CRAVINGS!!!!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Alltså just nu har jag cravings på Poke Bowls. Åt alldeles för många innan jul så var sjukt trött på dem men nu har suget kommit tillbaka då jag tog en lång paus under jul och i Thailand. Stör mig på att det inte längre går att beställa på Uber Eats och Foodora funkar inte att få igång för mig. De säger att mitt telefonnummer redan är registrerat 🙁 Buu. Därför tog jag en promenad till närmsta ställe igår och åt den riktigt god boll med ris, sallad, tofu, ma<ngo, avokado, zucchininudlar, edamamebönor, syrad rödkål och ingefära. MUMS!

Annons

Efter det gick jag och körde ett riktigt härligt benpass på gymmet (träningsvärk idag!).

Sedan besökte jag världens bästa naprapat Kjersti. SOM jag har längtat efter detta besök. Hade inte varit där sedan november så min nacke och bröstrygg var låst. Men det är nu fixat! Behöver ni en bra naprapat i Stockholm så kan jag varmt rekommendera Kjersti! OBS! Ej sponsrat, rekommendation från hjärtat 🙂

Sedan åkte jag hem och fixade mig för att fota hela eftermiddagen med Lisa. Oj vad effektiva vi var som vanligt! Älskar för övrigt tröjan jag har på mig och ni hittar den HÄR (reklamlänk via Apprl) ! (reklamlänk)

Nej nu ska jag springa iväg på lunchmöte och efter det väntar 2 möten till. Ha en magisk dag!

6 kommentarer till “CRAVINGS!!!!”

  1. Hej Ida! Tack för en super inspirerande blogg <3

    Har du bra tips på hur man ska träna kondition som dansare? Samt bra kosttillskott för återhämtning? Behövs extra kalcium & magnesium om man kör 6 – danspass i veckan + 2 gym-pass?

    Tacksam för svar!

    KRAM

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar