Annons
Annons


COLOR OF LOVE


nelly(AdLinks)

1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE

God morgon mina älsklingar! Har ni sovit gott? Själv känner jag mig lite mörbultad efter gårdagens träning men berättar mer om det senare.

Annons

Just nu sitter jag och surfar runt och kollar efter nya tights och det finns så många snygga! Sedan har jag märkt att det verkar vara sjukt inne med färgglada och gärna mönstrade tights. Jag brukar alltid ha svarta tights med färgglad topp men tycker det är galet snyggt att köra tvärt om och har nu beställt de kornblå ovan. Gillar ni mönstrade tights? Vilka är er favorit ovan? 

//English: Good morning my sweethearts! Have you slept well? Im a bit sore after yesterdays workout but more about that later. Right now I look after new workout tights and there is so many nice and colorful with a lot of patterns. I use to wear black tights with colorful top but I will start to do the opposite. I just order the blue once above. Do you like workout tights with patterns? Which one above is your favorite?

12 kommentarer till “COLOR OF LOVE”

  1. åh, 2,3,4 är helt klart mina favoriter och något jag ska kolla upp. I alla fall den rosa, vill verkligen ha snygga rosa tränings-tights. 🙂

  2. Hör kanske inte till området, men skulle du kunna lägga ut någon video på youtube om hur man tränar så man får smala ben?

  3. Ida, help. Jag tycker sportmode är lika kul som alla andra och skulle gärna gå lös och shoppa lite, men (ett stort men) cameltoe!! Hur undviker man?! Jag föddes utan gener till ”the gap” så mina lår kommer alltid gå ihop, vilket alltid kommer skapa lite konturer så lite får jag leva med. Men om jag vill att ett par tights ska sitta bra i rumpan så är nästan cameltoe givet. Finns det knep?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar