Annons
Annons


CIRKELTRÄNING PÅ GYMMET


God morgon älsklingar! Den här veckan har varit helt galet stressig och träningen har verkligen fått lida. Har i alla fall fått ihop 2 pass och kommer inte hinna med mer då jag idag drar till Frankrike för att medverka i en TV-inspelning. Ska bli jättekul men shit vad nervis jag är nu!

Annons

Fick ihop ett pass i torsdags då jag körde 2 st små cirklar då en av övningarna var den på bilderna ovan. (Ursäkta de otroligt dåliga mobilbilderna men har man ingen träningskompis med så får man köra självutlösaren på telefonen haha.) Övningen ovan är i alla fall så bra! Jag har lite överrörliga skulderblad och måste träna massa styrka för ryggen för att hålla dem på plats och för att inte få ont. Den här övningen har verkligen hjälpt mig. Ni borde testa! Det är som ett enarmslatsdrag med rak arm. Superviktigt att rulla bak skuldrorna innan man börjar så axeln inte faller fram.

De andra 2 övningarna i cirkel 1 var armhävningar och höftlyft.

Här kommer hela passet jag körde…

Uppvärmning:
10 min crosstrainer

Cirkel 1:
10/sida enarmslatsdrag
10 armhävningar
15/sida enbenshöftlyft
X 3

Cirkel 2: 
15 latsdrag
30 utfall
15 hantelpress
X 3

Avslutade med:
10 marklyft X 3

Kommentarer till “CIRKELTRÄNING PÅ GYMMET”

  1. Hej Ida! Har du tips på någon bra och fin restaurang i Stockholm som erbjuder vegetarisk/vegansk middag? Jag ska till Stockholm med min pojkvän i helgen och jag har fått i uppdrag att bestämma vart vi ska äta middag! Så jag undrar om du har några bra tips på restauranger med vegetarisk och vegansk mat? 🙂 Gärna en mysig och lite finare restaurang. Tack för en sjukt bra blogg och youtube, du är bäst! Kram Maja

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar