Annons
Annons


CHIC GALAN 2014


kolla_in_vimmelbilderna_fran_chicgalan_2014_Y8B6151_redigerad_ida_warg

Dress Oneness – HERE // Shoes – Top Shop // Jacket Jofama by Roxy – HERE

Igår efter mitt Boot Camp bytte jag träningskläderna mot den lilla svarta och begav mig till Chic-galan. Mycket trevligt folk träffade jag där och även om party inte är min grej så var det kul att mingla runt en stund. Ser ni att jag lyssnade på er i mitt val av klänning? Valde den som fick flest röster av er 🙂

English: Yesterday after Boot Camp I change my workout clothes to a little black dress and went to ”Chic-galan”. It was very fun to meet so much friends and nice people and do you see that I listen to you? I wore that dress you voted for. Loved it!

 

Annons

 

20 kommentarer | Translate


Annons
Laddar