Annons
Annons


#CHANGEDESTINY


Nu ska jag berätta om något som verkligen har upprört mig! Innan jag fick se filmen ovan var jag helt ovetandes om hur kvinnor i Kina har det. Det är nämligen så att om man inte är gift innan  27 i Kina som tjej så blir man kallad för ”leftover”. Man anses vara oattraktiv och misslyckad som inte blivit gift och man kallas för gammal och ”leftover”. Kvinnor har en otrolig press på sig från familjen att gifta sig och många gånger så struntar man i riktig kärlek och tar bara första bästa för att bli gift. Hur hemskt är inte det här?

Annons

Så idag vill jag verkligen lyfta den globala kampanjen #changedestiny som drivs av hudvårdsmärket SK-II. Syftet med kampanjen är att ta kontroll och själva bestämma över sitt liv och öde. Videon ovan är verkligen berörande så tycker ni ska kolla på den och även följa kampanjen under hashtagen #changedestiny.

Fy alltså, jag kan inte fatta att det ens går till så! Man vill bara säga till alla vackra kvinnor i filmen att de är bra och vackra precis som de är och att de ska stå på sig och inte stressa över att hitta den rätta kärleken!

(I samarbete med SK-II)

6 kommentarer till “#CHANGEDESTINY”

    1. Jaa jag hade ingen aning och när jag fick reda på det var det en självklarhet att sprida detta. Inte acceptabelt och helt sjukt vad kvinnor ska få utstå! <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar