Annons
Annons


CHAIR DANCE TRÄNING


Eftersom jag har varit borta på semester mm. så hade jag helt missat att gårdagens Pole Dance klass var inställd. Eftersom jag tagit mig till studioDQ och det fanns en Chair Dance klass samma tid så varför inte?

Fanns dock 2 problem…

1. Jag hade inga passande byxor.

2. Jag kan inte koreografierna som de övat på hela terminen.

Men jag tänkte, det här måste ju gå att lösa? Frågade receptionisten om de hade några byxor på studion som jag kunde låna? Vi gick in i kostymfrådet och vi hittade ett par svarta glittertights. Dock ska man också ha skor, men det fanns inga som passade så jag tänkte att det gör väl inte så mycket att köra en klass utan skor? Angående koreografierna så kände jag att jag kan lita på min professionella dansutbildning och hoppas att jag någon gång kan ha nytta av den? 😀 Haha.

In kommer jag i glittertights utan skor och ska försöka följa efter gänget. Såg nog lite rolig ut vissa stunder men det bjuder jag på. Hade i alla fall superkul och svetten rann! En fartfylld koreografi blandat med snyga femenina rörelser. Kan verkligen rekommendera att testa Chair Dance på StudioDQ!

Tyvärr ser man inte glittertightsen så bra på bilden men de var riktigt flashiga 🙂

Linne & Sporttop från PUMA.

 

Annons

Kommentarer till “CHAIR DANCE TRÄNING”

  1. Hej Ida!
    Jag måste bara säga att din blogg är den bästa och mest motiverande träningsbloggen jag har läst, först och främst! Sen undrar jag om de verkligen är bra att dricka en kopp kaffe innan en power walk på morgonen? Jag försöker gå ner i vikt och har hört att det ska sätta igång förbränningen… Sen, spelar de något om man äter frukost innan eller efter? Vad är mest effektivt? Hoopppas du kan svara! Kram!! 

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar