Annons
Annons


CELSIUS


När man är på gymmet går alla runt och dricker denna Celsius dryck…

Den ska tydligen bränna 100 kalorier och sedan ska man bli superpigg! Är lite skeptisk till detta måste jag säga! Hur är det möjigt att bränna 100 kalorier när man häller i sig något?

Annons

Haha i alla fall, är det någon av er som testat denna dryck och vad tycker ni?

12 kommentarer till “CELSIUS”

 1. Hej! Jag har provat Celsius drycken en gång. Upplevde att jag blev piggare, men det är väl någon typ utav energidryck. Sen om delen med kalorier funkade vet jag ju inte men… Dock så blev jag extremt trött och illamående efter ett par-tre timmar, antar att det var då den ”slutade verka”/energin tog slut.

  1. Ja jag kan tänka mig att det var något sådant! Är säkert en hel del koffein i! Ska testa den någon dag men tror jag nöjer mig med en halv eftersom jag brukar vara väldigt lättpåverkad 😀

 2. Vi har den på gymmet, celsius-snubbarna som cruisar mellan anläggningar predikar vitt o brett om hur det ska funka. Tydligen finns det 5 st studier/forskning som bevisar att det ska funka. MEN – forskningsanslagen är sponsrade av… Celsius. Haha! Nä tror det bränner kalorier på samma sätt som kaffe gör det; man orkar mer. Har dock pratat med en del dietister, som skyr den drycken som satan. Hoppas allt är bra med dig gumms, puss!

  1. Men hej Emmis! haha nej då är den forskningen inget man ska lita på då! Ja precis det är nog ungefär som med kaffe, att man blir åigg och orkar träna mer!

   Det är bara bra med mig! Inne på slutspurten på BA nu så det är fullt ös medvetslös!Ska bli riktigt skönt när det är slut! Hur är det med dig? Hur går det med allt?
   Puss på dig vännen!

   1. Nej jag tror inte den är något o köra på egentligen.. har druckit den skitmkt inför mina klasser, ger energi! Men kroppen mår ju inte bra alls..
    Jo det är fint med mig, älskar att det är vår nu! Jobbar på med samma sak, men skulle inte tacka nej till lite förändring. så jag har lite trådar ute, söker lite, så får vi se. Vill utvecklas nu! funderar på företag..
    Jag kan tänka mig att det är slitigt nu, men tiden går fort vet du 😉 vad händer när du är färdig då? känns det läskigt eller roligt 🙂 Och är du hemma i åmål i påsk nånting förresten? hade varit kul o ses. Pusspuss

    1. Nej jag förtsår! Får vara en nödlösning någon dag då man är sjukt trött! Ja jag älskar våren förutom allergin som kommer med den. Blir extra tungt med dansen då tyvärr! 🙁 men men ska till doktorn imorgon och se om jag kan få en sådan där spruta! Visst har du allergi också? Å det låter toppen det emma! Vad är det för inriktning du är inne på med eget företag? När jag är färdig med skolan kommer jag vilja fortsätta utbilda mig inom träning och hälsa. Kommer jobba i receptionen på World Class, undervisa och frilansa med mitt företag 🙂 Det känns bara roligt och skönt att sluta skolan. Är trött på att vara övertränad nu efter 4 år 😀 Haha lite vila tack! Tyvärr hinner jag inte komma hem under påsk 🙁 Jättte tråkigt verkligen, men blir det ändrade planer så hör jag av mig! Vore verkligen roligt att ses 🙂 Puss puss på dig

    2. Jo jag är också allergisk, vet precis hur du känner dig. Fast jag tränar ju inte i närheten av så mkt som du gör! Du får vara ute i god tid, när jag varit det de senaste åren så känner jag knappt av det, börja i februari/mars redan så bygger du upp skyddet! Haha, jag har ingen idé på inriktning just nu, varit väldigt mkt med jobbet så har inte hunnit fundera och vara kreativ. Men det kommer nog nåt, rätt vad det är 😉 Vill jobba med individer, coachning och mental träning. behöver massa mer utbildning, som jag inte har möjlighet till just nu, så det är väl det jag måste satsa på i första taget! Det låter ju grymt Ida, du kommer lyckas fantastiskt, och PT är nog en grym idé för dig 🙂 synd hördu, men vi får försöka ses snart ändå. Sjukt längesen gumman!! Pusspuss

    3. Ja doktorn sa det till mig att det var viktigt att förebygga! Har faktiskt fått tid till en kortisonspruta nästa vecka och håller alla tummar för att det ska hjälpa! Är ju egentligen inte bra att få så mycket kortison i sig men kände att jag behöver min kropp och kondition nu när det är dags för turne och slutföreställningar! Ja men det låter verkligen som det skulle passa dig Emma! Du är superbra på att coacha! Du får komma till Sthlm och gå utbildning så får vi träna och hänga ihop 🙂 Glad påsk på dig vännen <3 Puss Puss

 3. har testat den några gånger..lite energigivande kanske..eller tron om att det är det kanske? Iaf så tycker jag att den kan vara god peach/green tea.. lite för och lite efter träning..mellan allt vatten..
  Och hundra kalorier, va fasen man behöver ju kalorier IN när man tränat så ah mest säljknep förmodligen 😉
  Som Emma skriver ivan om dietisters råd… har också svårt att tro att en dryck är ”nyttig” när den inte innehåller en enda kcal och samtidigt är ihoptryckt med massa antioxidanter m.m.

  1. Nej den är nog absolut inte nyttig på någotvis! Det enda är väl att den fungerar som en slags ”prework” som ger en mer energi till träningen så man orkar mer! men jag tycker sådant verkar så läskigt så jag håller mig nog till migg kaffe jag 😀

 4. har också testat. får hjärtklappning och illamående. hjärtfrekvensen ökar och därav måste kroppen jobba mer och bränner fler kalorier. inte spec hälsosamt! 🙁 om de ändå kunde vara så enkelt att dricka en burk och sedan bränna fett… nejnejnej!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar