Annons
Annons


BUTT KILLER


God morgon älsklingar! Hoppas ni mår toppen! Det gör jag och är så peppad på denna dagen. Ska först klippa klart en video och sedan ska jag träffa min älskling Natasha för massa MYS!!! Wohoo. Idag är det vilodag då jag körde ett härligt fredagsfyspass igår. Tog över en veckas paus från träning över påsk så lite kämpigt var det att ta sig till gymmet igen fast ändå kul!

Annons

Körde ett ben/rumppass som tog riktigt bra! Började med benpress, sedan utfall med vikt, höftlyft med skivstång och enbenshöftlyft.

Efter det körde jag ett superset med övningen ovan som får rumpan att brinna + lårcurl. Avslutade allt med sidogång med gummiband.

Fick riktigt bra kontakt och idag känns rumpan vill jag lova! Det enda jag ska göra med den är att sitta idag kan jag säga! haha. Hoppas ni får en grymt härlig lördag vänner! Puss, I

8 kommentarer till “BUTT KILLER”

  1. Hej Ida! Jag skulle behöva lite hjälp angående träna magen. Hur får man en plattare mage och inte känner sig så uppsvälld hela tiden? Har du några tips på övningar och kanske tips på vad man ska tänka på när det gäller kost. När ger det mest effekt att träna innan frukost eller efter frukost om man vill bränna lite fett?
    Tacksam för svar!
    Du har en supar bra blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons




Laddar