Annons
Annons


BUTT KILLER WORKOUT


butt-killer

Good morning mina vänner och hoppas ni är taggade på en riktigt härlig rump-workout?! Denna veckan utmanar jag er nämligen att köra det –> HÄR rumppasset minst 3 gånger! Finns inga ursäkter till att inte vara med då man inte behöver några redskap, bara att köra! 🙂 Glöm inte tagga era träningsbilder med #wargpower så vi kan peppa varandra.

Annons

Så vilka är på denna veckans utmaning?

 

4 kommentarer till “BUTT KILLER WORKOUT”

 1. Wow,det var mycket fruktos du fick i dig där. Och ingen protein..
  Hur tänker du där ur ett hälsoperpektiv?

  Mvh Nette ?

 2. Hej!

  Detta är nått jag absolut ska försöka ge mig på när jag ändå ligger på balkongen och solar! Älskar dina tights, så fina! =)

 3. Hej Ida! Tack för en grym blogg!
  Jag är lite förvirrad. Vissa säger att om man vill få slanka muskler så ska man köra tungt med få repitioner och tvärt om då, att man blir grövre av fler repitioner och lättare vikt. Stämmer detta? Ska man i så fall satsa på att köra nästan utan vikt om man vill ha större rumpa? Många säger även att styrketräning är bättre än cardio när man vill gå ned i vikt? Vad anser du om detta? Vore kul med ett inlägg där du diskuterar kring myter och fördomar kring styrketräning!
  Kram Wilma

 4. Hej Ida!
  Du är min största förebild. Det var du som motiverade mig till och börja träna, bli vegan och må bättre. Min fråga till dig är hur får man en mindre rumpa? Tycker det är snyggt med stor också men tror att jag skulle passa bättre i mindre. ILYSM

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar