Annons
Annons


BUTT AND LEG WORKOUT


benträning-ida-warg-6benträning-5-ida-warg

Hej finisar! Nu börjar träningsvärken smyga sig på efter gårdagens benpass. Ajaj, men så skönt! Min träningsvärk kommer alltid 1,5-2 dygn efter benpass. Har tänkt att börja med russian squat routin igen där jag kör squats 3 gånger i veckan i 6 veckor.

Annons

Gillar det då man får en slags struktur i träningen. Denna gången kommer jag dock att köra på front squats. Började igår men åker ju till Portugal nästa vecka så vet inte riktigt om jag kommer ha möjlighet att köra där nere men hoppas 🙂 I alla fall så kan ni se gårdagens pass nedan. Puss, I

//English: Hi sweeties! My butt is sore after yesterdays leg and butt workout. My muscle soreness always starts 1.5-2 days after the workout. Have thought to begin with russian squat Routin where I run squats three times a week for 6 weeks. I like it because I get a kind of structure in my training. This time, I will be doing front squats. Began yesterday but Im going to Portugal next week so do not really know if I will have the opportunity to squat there but I hope 🙂 Anyway, you can see yesterday’s workout below. Love, I

10 min warm-up crosstrainer

10 front squats 20 kg

2 front squats 32,5kg X 6

10 stiff lunges/side 30kg X 4

Superset: 10 leg press 120kg + 12 squat in abduction machine X 4

Superset: 10 leg extensions + 12 leg curl X 3

10 straight back raises 15kg X 3

6 kommentarer till “BUTT AND LEG WORKOUT”

  1. Hej!
    Hur lagar du din rätt med halloumi/grönkål/rödbetor som du brukar skriva om i Mikz? Det ser så otroligt gott ut! 😀
    Kram!

  2. Hej Ida! Jag har en sak som jag hoppas du kan hjälpa mig med. Jag vill bli av med fettet jag har på låten och magen.. Jag är hyffsat vältränad och har nästan FÖR LITE fett på vissa ställen, så som rygg, axlar, vader osv. Men allt fett verkar sätta sig på endast två ställen; längst ned på magen (typ under naveln) och på låren. Jag har en varierad träning med cardio och styrka och äter ren kost. Men jag vet inte vad jag ska göra för att få bort fettet på just de ställena! Jag vet att det inte går att punktförbränna fett men känner att om jag kör för mycket cardio osv så kommer jag förlora för myckey fett på de ställena där jag redan har för lite nästan… Hjälp mig snällaaaa!! kramar på dig fina Ida!!

    1. Hej och tack för din kommentar! Det är svårt för mig att svara på då jag skulle behöva se exakt hur du tränar och äter. Vi alla är ju olika byggda och har våra olika ”problemområden”. För mig funkar det absolut bäst med styrketräning och gärna tyngre sådan. Jag skulle kombinera det med lite cardio. Styrketräning gör kroppen fastare och man kan forma den. Hjälper det inte så anlita en PT. En bra investering. Kramis

  3. Hej Ida! Jag vill börja med att tacka för den inspiration du ger mig varje dag till att träna, leva hälsosamt och må bra. Din blogg är verkligen upplyftande! Jag har precis gått från att träna endast maskiner till fria vikter istället vilket jag tycker är mycket roligare. I går körde jag ett benpass med diverse squats och knäböj osv. Jag är inte säker men jag kan ha upplevt att det knäppte till i mitt högra knä, det gjorde dock inte ont så jag fortsatte passet som vanligt. I morse vaknade jag upp och hade riktigt ont precis på de stället där det knäppte till. Det gör ont när jag böjer knät när jag går i trappor till exempel, men inte när det är rakt. Det är precis under knät och det är inte svullet eller rött. Vad tycker du att jag ska göra? Har du varit med om något liknade nån gång? Tycker du jag ska gå och kolla upp det? Tacksam för svar! Kram 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar