Annons
Annons


BUTT AND LEG WORKOUT


ida-warg-träning-1ida-warg-front-squatsida-warg-squatJag är i sådant träningsflow här nere! Hemma tränar jag ju bara 3 gånger i veckan men här nere har vi tränat varje dag. Det blir så när man hänger med 2 träningstokiga brudar och man blir så galet taggad av att vara på ett så grymt gym! Just nu har jag sjukt mycket träningsvärk från fredagens benpass som var helt magiskt! Hemma kör jag mest fria vikter men när jag är utomlands så brukar jag testa alla maskiner jag hittar för att se om jag får någon favorit, haha. Jag hittade en där man lutar magen mot en ställning, sätter foten på en platta och pushar bak. AJ vad den brände i rumpan! Ni kan se hela passet nedan.

//English: I got so much motivation here! Home I just work out 3 times/week but here I´ve been working out every day and I love it! Right now Im really sore after fridays leg/butt workout which was magic! You can see the whole workout below.

10 front squats X 5

10/side lunges in smith X 4 (will show it in a separate post)

10 leg press X 3

10 leg extensions X 3

12/side leg kick backs X 3 (Maskinen jag pratade om)

10 back raises with weight (My favorite right now and will show it in a separate post) 

 

Annons

 

26 kommentarer | Translate


Annons
Laddar