Annons
Annons


BURN AND BRUNCH


IMG_1055.JPGIMG_1053.JPGIMG_1052.JPGIMG_1050.JPGIMG_9600.JPGIMG_9602.JPG

Att starta dagen med ett yogapass för att sedan äta en stor brunch kan nog vara det bästa jag vet! Det gjorde jag för någon vecka sedan och då bjöd jag även in några vänner på en brunch i samarbete med #alpro. Helt magiskt var det och jag serverade smoothies (där man fick göra sin egna smoothie), mitt magiska bananbröd, soyghurt med musli och massa annat gott!

Annons

Här kommer recept på smoothien jag gjorde:
• 1 banan
• 1-2dl mango
• 1-2dl hallon
• stor näve spenat
• 2dl Alpro Kokos-mandeldryck

Sedan toppade jag den med pumpafrön och gojibär. MAGISK!

Vill ni ha fler grymma smoothierecept så hittar ni det –> HÄR!

(0)

13 kommentarer till “BURN AND BRUNCH”

  1. Hej Ida!
    Så mysigt det ser ut! Testade bananbrödet, så himla gott ? En stor favorit! Tack för receptet!
    Kram,
    Linda

  2. Hej Ida!
    Ville bara tipsa dig om en krämig kokosgröt som är jättegod och mättar superlänge! Mjölk och glutenfri.

    Krämig kokosgröt, 1 port

    20 gr kokosolja, ghee eller smör
    2 ägg
    1 msk kokos
    1 msk kokosmjöl
    1 dl kokosmjölk
    1 tsk fiberhusk
    salt
    ev lite kanel, kardemumma och/eller vaniljpulver
    Smält kokosoljan i en kastrull på medelvärme och dra sen av från plattan. Knäck i äggen och blanda direkt med en gaffel för att undvika ”äggklumpar”. Ha i övriga ingredienser och blanda väl tills slätt. Sätt tillbaka kastrullen på plattan på låg värme. Rör hela tiden under någon minut eller två (bränner lätt och blir klumpig). Om du tycker att den är för rinnig så ställ åt sidan under lock i ett par minuter för gröten att ”sätta till sig” lite.

    Hälsningar Sarah

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)



Annons



Laddar