Annons
Annons


BULKA OCH DEFFA?


IMG_1054.JPG

Hur ser du på att bulka/deffa? Har du provat några speciella dieter och brukar du räkna dina Marcos?

SVAR: Jag ser det som helt onödigt om man inte har som mål att tävla i något som det krävs. Att bulka och deffa kan sätta osunda tankar och vanor och förvirra kroppen. Det är helt onödigt att hålla på så om man inte verkligen har ett mål som man tycker är så sjukt viktigt att man inte kan vara utan det. Vissa klarar säkert av att göra det här utan skada men jag tror att många får ätstörningar av det och en kroppsfixering som inte är hälsosam.

Annons

Jag räknar inte Macros eller kalorier och det av samma anledning. Det behövs inte då jag äter sunt och varierat och det att börja räkna och fixera sig vid maten kan leda till osunda tankar som är svåra att bli av med. Så jag avråder verkligen till att börja räkna och väga mat.

Jag äter en vegetarisk kost men till stor del vegansk, vilket jag tycker är helt magiskt och så fräscht. Jag tror på att äta bra råvaror och laga så mycket man kan från grunden och att äta tills man är mätt. Då kommer man att få i sig det man behöver och få en hälsosam kropp.

Kram, Ida

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar