Annons
Annons


BULKA OCH DEFFA?


IMG_1054.JPG

Hur ser du på att bulka/deffa? Har du provat några speciella dieter och brukar du räkna dina Marcos?

SVAR: Jag ser det som helt onödigt om man inte har som mål att tävla i något som det krävs. Att bulka och deffa kan sätta osunda tankar och vanor och förvirra kroppen. Det är helt onödigt att hålla på så om man inte verkligen har ett mål som man tycker är så sjukt viktigt att man inte kan vara utan det. Vissa klarar säkert av att göra det här utan skada men jag tror att många får ätstörningar av det och en kroppsfixering som inte är hälsosam.

Annons

Jag räknar inte Macros eller kalorier och det av samma anledning. Det behövs inte då jag äter sunt och varierat och det att börja räkna och fixera sig vid maten kan leda till osunda tankar som är svåra att bli av med. Så jag avråder verkligen till att börja räkna och väga mat.

Jag äter en vegetarisk kost men till stor del vegansk, vilket jag tycker är helt magiskt och så fräscht. Jag tror på att äta bra råvaror och laga så mycket man kan från grunden och att äta tills man är mätt. Då kommer man att få i sig det man behöver och få en hälsosam kropp.

Kram, Ida

12 kommentarer till “BULKA OCH DEFFA?”

  1. Hej Ida. Tycker det är kul att du också blivit veg som mig, så jag får massa bra inspo:D En fråga. Tidigare förespråkade du absolut inte soyaprodukter, men gör du det nu?=)

  2. Är så glad över att du har sadlat om till mestadels helvegetariskt, det betyder mycket att det syns! Nog för att den vegetariska trenden är fullkomlig men inte blir den mindre för att du sprider ett gott rykte om det. Visst mår man så mycket bättre när man stoppar i sig växtrikets guld snarare än tunga likdelar (oops hårt uttryck men det är ju precis vad det är)?

    1. Ja hårt men det är faktiskt precis vad det ä och jag är så glad över mitt beslut att bli vegetarian och ska försöka inspirera och motivera fler att bli det 🙂 Go veggo! <3

  3. Hej Ida! Det är första gången jag kommenterar på din blogg och min fråga är; vad du har för åsikter och kunskapaper kring candida? Tacksam för svar! Skulle gärna vilja läsa ett inlägg på detta i din blogg då jag personligen tror att fler lider av candida och skulle behöva få mer kunskap kring det. Kram, A

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar