Annons
Annons


BUDGET TIPS PÅ TRÄNINGSTIGHTS


tights1. Reebok – HERE // 2. NLY Sport – HERE // 3. Only Play – HERE // 4. NLY Sport – HERE // 5. Only Play – HERE // 6. NLY Sport – HERE // 7. NLY Sport – HERE

Ni har frågat efter mer budget variant på träningskläder och jag måste faktiskt säga att det finns så mycket fina träningskläder på marknaden som kostar lite mindre.

Annons

Här ovan ser ni 7 sjukt snygga tights som alla kostar 299kr. De här tightsen tycker jag är snyggare än många dyra tights och jag är sjukt sugen på att klicka hem både 1, 2 och 3. Kanske 5 och 6 också, haha! Vilka är era favoriter ovan?

English: You´ve asked me about workout clothes that costs a lithe less and I have to say that you can find so much nice in the stores right now. Above you can see 7 stylish tights that all costs less then 43USD. I really want to have number 1, 2 and 3… and maybe 5 and 6 also! haha. Which one is your favorite?

 

11 kommentarer till “BUDGET TIPS PÅ TRÄNINGSTIGHTS”

  1. Hej! Jag undrar hur det är för dig om du äter gluten och mjölk? Får du ont i magen eller blir du mer gasig? Jag funderar nämligen på om jag inte är gluten och mjölk intolerant, för jag är ofta väldigt gasig i magen och undrar om det inte är det de kan vara? Ska iallafall kolla med läkare också!

  2. kul med lite budget tips =)
    väldigt snygga tajts !
    jag skulle behöva lite budgettips på bra toppar och framförallt BRA träningsbh:ar för stor byst. Det är väldigt svårt att hitta

  3. Skitsnygga, jag undrar om du har något bra knep att komma ur ett funk? Jag är just ni helt nere och tränar inte alls.. simmar normalt 3ggr i veckan och gymmar + vardagsmotion. men nu har jag ingen ork eller lust och känner mig nere och lite småfet.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar